23948sdkhjf

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Diatom A/S

Som et led i Diatom A/S’ vækststrategi har Diatom pr. 1. juni 2019 overtaget virksomhedsaktiviteterne i Bisco Vægte A/S.

Som et led i Diatom A/S’ vækststrategi har Diatom pr. 1. april 2019 overtaget virksomhedsaktiviteterne i Bisco Vægte A/S. Bisco Vægte, som leverer standard og specialfremstillede vægte til industrien, fortsætter under samme navn, men er flyttet til Diatom A/S’ domicil i Hvidovre. Her vil Bisco Vægte få glæde af Diatoms administration, logistik og lager.

"Virksomhedsovertagelsen vil ikke medføre de store ændringer udadtil for hverken kunder, forretningsforbindelser eller samarbejdspartnere”, udtaler, Administrerende Direktør i Diatom A/S, Allan Orland, og fortsætter ”Det er vores hensigt, at Bisco Vægte A/S bliver førende inden for skalering og vejning på det danske marked. Vi vil levere høj kvalitet til lave priser med en høj grad af service og kompetence.”

For Diatom er opkøbet af Bisco Vægte en erfaren tilføjelse til et allerede bredt produktprogram af udstyr og materialer til industrien. Diatom er i dag en førende virksomhed inden for handel med industriprodukter og materialer inden for produktområderne polymer, mekanisk befæstelse, dosering, smøreteknik, filtrering og flow.

For yderligere information om overtagelsen af Bisco Vægte A/S, kontakt venligst Administrerende Direktør i Diatom A/S, Allan Orland, på tlf. 3634 2706 eller e-mail ao@diatom.dk

Læs presemeddelelse på Diatoms hjemmeside: https://www.diatom.dk/mediecenter/nyheder-pressemeddelelser/2019/diatom-as-har-overtaget-aktiviteterne-i-bisco-vaegte-as/

OM Diatom A/S

Diatom A/S er et ingeniør- og handelsselskab med mere end 50 års erfaring. Hjørnestenene i Diatom er kompetence, innovation og kvalitet, og vores fokus er at skabe resultater og værdi for vores kunder.

Diatom A/S har seks kompetenceområder: polymerteknik, mekanisk befæstelse, dosering, smøreteknik, filtreringsteknik og flow. Fælles for områderne er, at der fokuseres på at levere værdiforøgende løsninger, der giver en øget effektivitet og kvalitet for vores kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Diatom A/S

Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Danmark
Diatom A/S

Send til en kollega

0.062