23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevaregodkendt PVC?

PVC materialet er vel nok det mest udskældte plast produkt, vi kender på markedet. Men diskussionen er ikke nødvendigvis helt fair?!

PVC materialet er vel nok det mest udskældte plast produkt, vi kender på markedet. Men diskussionen er ikke nødvendigvis helt fair.

PVC er rigtig mange ting! Mange grunde til at PVC er så udskældt et produkt, skyldes de mange tilsætningsstoffer, man har anvendt i forbindelse med forskellige PVC produkter. Bl.a. blødgører for at gøre produktet smidigt. I mange år indeholdte nogle PVC produkter også bly og andre tungmetaller.

Hvad er PVC så i dag?
PVC-U (Rigid/ Hård PVC) er i bund og grund et af de bedste plast produkter, der til dato er opfundet! Dette målt på både egenskaber og pris. Holdbarheden er unik - og anvendelsesmulighederne er rigtig mange. I dag opfylder produktet alle generelle krav til produkter produceret og anvendt i EU. Her kan eksempelvis nævnes ROHS og REACH.

PVC-U fra den tyske producent GEHR, der forhandles igennem Nordisk Plast A/S, kan i dag tilbydes som et fødevaregodkendt produkt i halvfabrikata som rundstang i dimensionerne ø 5-160 mm i farven mørk grå RAL 7011. Se mere på Nordisk Plast Den opfylder EEC 90/128 - og råvaren har FDA godkendelser. GEHR PVC-U opfylder NSF/ANSI standard 51 for brug i fødevare udstyr. Samt DVGW w270

Andre gode egenskaber på PVC-U er: Brandhæmmende, høj mekanisk styrke, god elektrisk isolations evne, høj kemisk resistens. Og sidst – men ikke mindst – meget prisvenligt. PVC-U kan desuden genbruges til nye produkter.

Anvendelses områder: Pumpe- og ventil huse, rør og fittings, kar og beholdere - samt inden for børsteindustrien hvor selve kernen i børsten meget ofte er produceret i PVC-U grundet de mange unikke egenskaber og gode tolerancer. Her anvender man ofte både rundstænger og emnerør. GEHR PVC-U er velkendt for sin ekstreme høje kvalitet og bearbejdningsvenlighed.

Har du yderligere spørgsmål om GEHR PVC-U eller andre plast produkter, kan du henvende dig til Nordisk Plast A/S, der forhandler og lagerfører disse produkter til omgående levering.

Nordisk Plast
Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1016781866

Send til en kollega

0.093