23948sdkhjf

Perfekt kompetencematch til Develcos R & D software-team

| Medlemsnyhed | Indrykket af Develco A/S

Til de mange nye udviklingsprojekter har udviklingshuset Develco ansat ny R & D Softwareingeniør.

Udvælgelsen af den rigtige kandidat var nem, da Develco med Jesper Mogensen har fået det perfekte match mellem Jespers uddannelse og Develcos kompetencer inden for produktudvikling af elektronik, embedded software, trådløs kommunikationsteknologi og IoT løsninger.

Jesper er uddannet ingeniør med en bachelor i Electronic Engineering and IT med fokus på embedded software og en kandidat i Control and Automation med fokus på motorstyringer. Efter ingeniørstudierne på Aalborg Universitet har Jesper arbejdet hos firmaet RTX i Aalborg med produktudvikling af embedded software, trådløs kommunikation og DECT teknologi til trådløse telefoner. Som nysgerrig ingeniør nørder Jesper gerne i fritiden med hobbyprojekter som demo af nye microcontrollere og microprocessorer for hele tiden at tilegne sig ny viden inden for ingeniør-faget. 

”Da jeg så jobannoncen fra Develco, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at dét job måtte jeg søge. Develcos spændende udviklingsprojekter med motorstyringer og embedded software matcher perfekt min ingeniøruddannelse. Jeg ser frem til at anvende mine tekniske kompetencer i de mange forskellige udviklingsprojekter her hos Develco”, fortæller Jesper Mogensen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Develco A/S

Olof Palmes Allé 40
8200 Aarhus N
Danmark
Develco A/S

Send til en kollega

0.079