23948sdkhjf

Melsen Tech udvider på viden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Melsen Tech A/S

I vores branche handler det om at være et skridt foran på udvikling og design. Vi tænker innovativt, og vi er ikke bange for at inddrage ny viden og nye teorier direkte fra universitetet i udviklingsprocesserne.

Vi ser blandt andet, hvordan produkter med kapacitive touch vinder frem i den industrielle verden som elegante og brugervenlige løsninger. Derfor har vi her i februar valgt at indgå i et praktikforløb med Rasmus Jensen (th), som er diplomingeniørstuderende ved Elektronik & IT på Aalborg Universitet. Han kommer til at arbejde med udvikling af elektronik til kapacitive touch-løsninger til både nye og eksisterende kunder.

Derudover tilføjer vi også Frederik Due (tv) til teamet. Frederik læser Globale Forretningssystemer på Aalborg Universitet, og gennem sin studenterstilling kaster han sig ind videreudvikling af vores produktionsplanlægning.

Jo tidligere, vi kan inddrage fremtidens eksperter i vores udvikling, jo bedre, og både Rasmus og Frederik får rig mulighed for at anvende deres teoretiske viden til konkret udvikling af produkter, som tilfører Melsen Tech værdi og knowhow.

Det er sådan, vi gør jeres idéer til virkelighed – også i morgen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Melsen Tech A/S

Dallvej 4
9200 Aalborg SV
Danmark
Melsen Tech A/S

Send til en kollega

0.079