23948sdkhjf

Vi arbejder på højtryk for at få varer ud af døren

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Hos MTO sidder vi fortsat klar til at hjælpe vores kunder og drifter som normalt. Vi opfordrer dog til, at du bestiller i god tid for at være sikker på at have varerne, når du skal bruge dem, da der kan opstå forsinkelser.

Udover et stort fokus på vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, er en af vores vigtigste prioriteter at sikre leveringssikkerheden overfor vores kunder.

Vi sidder fortsat klar til at hjælpe både nuværende og nye kunder. Står du og mangler et produkt, eller oplever du problemer med din sædvanlige forsyning som følge af corona-krisen, så lad os undersøge, om vi kan hjælpe.

Vi har mere end 50 europæiske leverandører, et stort lagerført sortiment og undersøger desuden gerne om vi kan foretage en justering på et lagerført produkt, således at det kan løse jeres udfordring, og I kan komme hurtigt videre uden produktionsstop.

Vi råder over to ingeniører, en maskinmester og en produktionstekniker, som kan vejlede og hjælpe med at finde nye løsninger. Kontakt os her.

MTO electric tilbyder et stort lagerført sortiment af el-komponenter, kapslingsløsninger, kabler, ledninger og tilbehør. Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver. Vi har egen montageafdeling og samarbejder med leverandører, som kan specialfremstille produkter.

Bestil i god tid og planlæg indkøb tidligere end normalt
I øjeblikket arbejder vores medarbejdere på højtryk for at få varer ud af døren og vi håndterer pt. forsendelser normalt. Som situationen har udviklet sig, vil der dog kunne forekomme længere leveringstider på sigt. Derfor beder vi jer bestille i god tid og foretage indkøb tidligere, end I ellers ville have gjort.

Pas på jer selv og hinanden!

www.mto-electric.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Billeder & videoer

MTO electric tilbyder et stort lagerført sortiment af el-komponenter, kapslingsløsninger, kabler, ledninger og tilbehør.MTO electric tilbyder et stort lagerført sortiment af el-komponenter, kapslingsløsninger, kabler, ledninger og tilbehør.

Send til en kollega

0.11