23948sdkhjf

MTO electric a/s holder hjulene i gang trods corona

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Er din sædvanlige forsyning påvirket af corona-situationen? MTO leverer fortsat og håndterer forsendelser som normalt. Kontakt os og lad os undersøge, om vi kan hjælpe dig indenfor et bredt udvalg af el-komponenter, kapslinger, kabler, tilbehør osv

Hos MTO electric a/s er vi med til at holde hjulene i gang i Danmark. Vi har indrettet os med hjemmearbejdspladser til alle sælgere og administrative funktioner samt et nødberedskab i virksomheden, som sørger for, at der hver dag modtages varer, og at alle ordrer ekspederes som normalt.
Vi er fortsat leveringsdygtige på et bredt udvalg af el-komponenter, kapslinger, kabler, tilbehør osv. og har opjusteret lagerbeholdningen.

Vi er naturligvis opmærksomme på, at situationen hurtigt kan ændres, og vi følger og tilpasser os dagligt udviklingen hos vores samarbejdspartnere. Som kunde bliver du naturligvis straks underrettet, såfremt der skulle ske ændringer i leverancerne.

50 fleksible leverandører og justeringer på lagerførte produkter

Ring på 75 800 310 og få en snak med én af vores sælgere om, hvad du står og mangler, og lad os i fællesskab finde en løsning på din udfordring. Vi har et stort lagerført program, mere end 50 fleksible leverandører og kan desuden være behjælpelige med at arrangere justeringer på eksisterende produkter i sortimentet. Både eksisterende og nye kunder kan bl.a. gøre brug af vores to ingeniører, en maskinmester og en produktionstekniker, som kan vejlede og hjælpe med at finde nye løsninger.

Husk også at vores e-shop har åbent døgnet rundt og tilbyder dag-til-dag levering på en stor del af vores store produktsortiment. Du kan oprette dig som e-shop bruger her.

Pas godt på jer selv og hinanden!

www.mto-electric.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.093