23948sdkhjf

USP tilbyder sikkerhedsskærm mod smittefare

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ubro SystemPac A/S

Ubro SystemPac tilbyder nu forskellige typer af værnemidler sammen med vores søsterselskab, som har leveret plastprodukterne til de færdige værnemidler. Vi har derfor nu mulighed for at tilbyde en ’sikkerhedsskærm’ mod smittefare.

“Den første model (lofthængt) er allerede klar og vi arbejder på hurtigst muligt at lave en sikkerhedsskærm, der kan stå på bordet i de tilfælde, det ikke er muligt eller ønsket, at lave ophæng i loftet. Ligeledes har vi en ’rigid’ sikkerhedsskærm på vej, specialdesignet til receptioner”, udtaler administrerende direktør Jørgen Staun.


Sikkerhedsskærmen er lavet af et gennemsigtigt polyestermateriale. Skærmen leveres med lister og et enkelt ophæng. Den er meget nem at montere og kan bruges som adskillelse alle de steder, hvor der måtte være behov for at reducere smittefaren.


Sikkerhedsskærmen er velegnet til kontormiljøer, pakkeområder, mødelokaler, butikker og alle andre miljøer, hvor en skærm kan være med til at mindske smitterisikoen.


Dette kan give medarbejdere en større sikkerhed og en mulighed for hurtigere, at komme tilbage til hverdagen samtidig med, at man overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Skriv eller ring til os hvis skærmene har din interesse.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.

 
Yderligere informationer fås hos:
CEO Jørgen Staun
Tlf.: +45 4045 5270
E-mail: js@ubro-systempac.dk
www.ubro-systempac.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ubro SystemPac A/S

Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Danmark
Ubro SystemPac A/S

Billeder & videoer

USP sikkerhedsskærm mod smittefare

Send til en kollega

0.063