23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED fra Essemtec. Archerfish avanceret all-in-one solution

Archerfish Loddepasta Jet Dispensing Solution 2020. Det hedder den nye avancerede all-in-one solution, der samler de 3 processer loddepasta Jet-dispensering, Lim Jet-dispensering og Pick-and-Place i én og samme maskine.

HIN er eneforhandler for Essemtec i hele Norden. Vi har mere end 25 års erfaring med rådgivning af produktionschefer og teknikere, når de står med en udfordring, hvad enten der skal implementeres nye maskiner eller de eksisterende maskiner skal optimeres.

Læn dig tilbage og se den flotte film og få indsigt i historien bag den nye Essemtec maskine og alle de spændende fordele og features.

Navnet Archerfish er hentet fra naturen. Archerfish har med sin hastighed, præcision og kløgtighed inspireret Essemtec til at udvikle deres loddepasta-jetting-løsning. Archerfish venter på sit bytte i mangroveskovenes salte brakvand. Lige under vandoverfladen observerer den byttet, beregner brydning af vandstrålen, beregner afstanden og miljøet for dets mål og skyder en målrettet vandstråle mod sit offer. Ramt af vandstrålen falder offeret i vandet, hvor jægeren venter og spiser sit bytte med glæde. Ligesom Archerfish giver integrationen af ​​DST-ventilen vores avancerede maskinplatforme muligheden for at stråle/jette loddemasse med dotstørrelser fra 200 til 800 μm efter justering af indstillingerne. Præcis, hurtig som Archerfish.

Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne høre mere om den nye avancerede maskine fra Essemtec? Så kontakt vores ekspert Tage Hausgaard, tlf. +45 22491621, taha@hin.dk

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Send til en kollega

0.063