23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EASY-CHECK kontaktløs enhed

Sådan mindsker du smittespredningen i din virksomhed, offentlig indtutionen mm. Enheden udfører udfører ansigtsgenkendelse, maskedetektion og temperatur måling i en og samme kontrol på under 2 sekunder.

EASY-CHECK intelligent adgangskontrol

Easy-Check benytter sig af den nyeste algoritme indenfor ansigtgenkendelse - Denne teknologi gør at enheden kan genkende ansigter,  hvor brugeren benytter sig af mundbind, masker mm. 

Det indbyggede intelligente kamera i EASY- CHECK aflæser ansigtet struktur og karakteristika, som ikke er dækket til. Her analysere enheden brugerens øjne, øjenbryn, næseryg mm. og kan der igennem identificere brugeren.

Med denne mulighed kan personer beholde deres maske eller mundbind på hele tiden. Det anslåes at EASY-CHECK har en ansigtgenkendelse på en nøjagtighed på 99,7%.

Med temperaturmåling, maskedetektering og ansigtgenkendelse øger du chancerne for at undgå smitte udbrud i dine lokaler. 

Læs mere om EASY-CHECK og hvordan enheden virker på: https://vs-automatic.dk/easy-check/

Flere løsninger til adgangskontrol

Vil du sikre dig at din adgangskontrol, giver de rigtige personer adgang til de relevante områder, på de rigtige tidspunkter? Hos VS Automatic har vi stor erfaring med adgangskontroller, og kan hjælpe dig med stort set alle former og størrelser. 

Kontakt VS Automatic for rådgivning

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk
Kontaktformular

 

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TRH
Tim Reihana Hjortshøj
CMO
+45 52145731 trh@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.047