23948sdkhjf

Stærke partnerskaber starter også på messer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Messer er stadig et populært mødested for leverandører, håndværkere, installatører og mange andre. Hvert år blomstrer nye og udbytterige samarbejder på landets messer – og det er både mellem danske og internationale virksomheder.

I efteråret 2019 var direktør og ejer af færøske RVtøkni, Rói Vang, på HI-messen i Herning, da han mødte  Murrelektronik. Her var han sammen med kollegaerne blandt andet på jagt efter eksterne I/O systemer til et kommende projekt:

- Vi kom ind på Murrelektroniks stand og blev godt modtaget. De var gæstfrie og gav os en grundig præsentation af de relevante, udstillede produkter. Det var afgørende for os, at vi kunne få svar på vores spørgsmål. Vi havde derfor en rigtig god mavefornemmelse, da de kontaktede os igen efter messen med det tilbud, som de havde udregnet til os, lyder til fra Rói Vang.

Anbefaling fra Færøerne
Siden det første møde på messen er relationen mellem RVtøkni og Murrelektronik kun blevet stærkere. RVtøkni køber ifølge direktøren bredt ind af sortimentet hos Murrelektronik; strømforsyninger, transformere og selvfølgelig I/O systemerne for at nævne nogle få.

Samarbejdet eksisterer dog ikke kun på grund af et bredt sortiment af varer. Det handler både om god service og gode priser:

- Virksomheder som vores bliver ofte kontaktet, men vi er glade for at have Murrelektronik som leverandør. Der er ingen grund til at skifte, når man har lært hinanden så godt at kende, siger Rói Vang fra RVtøkni og uddyber:

- De giver god service og svarer godt på vores spørgsmål. De hjælper os til at finde de helt rigtige produkter til vores projekter – og så er det til de rigtige priser. Det er selvfølgelig en vigtig faktor, når vi skal udregne tilbud på projekter.

Selvom der er masser af rosende ord til Murrelektronik, kaster Rói Vang ikke ligefrem om sig med anbefalingerne – Og det er der én helt særlig grund til:

- Vi vil jo gerne holde dem lidt for os selv, siger han med et smil.

Hjælp til indkøb og opstart
Hos Murrelektronik handler det ikke blot om at levere de rigtige produkter. Der sættes også en ære i at rådgive og hjælpe projekterne godt fra start. Det oplevede RVtøkni også, da Murrelektronik sendte systemeksperten Lasse Holm til Færøerne to gange i løbet af et projekt med lakseopdræt:

- Det var en rigtig god service at have besøg af Murrelektronik. De kom for at hjælpe os godt i gang med projektet, fortæller Rói Vang, der sætter pris på engagementet og interessen fra sin leverandør.

Mød Murrelektronik på Automatik 2020
Hos Murrelektronik glæder man sig til d. 8.-10. september, når der igen er messe i kalenderen. Denne gang er det Automatik-messen i Brøndby:

- Vi glæder os til at komme af sted og møde både nye og eksisterende samarbejdspartnere. Vi har mange gode erfaringer med messer – og mange aftaler, som er startet her, fortæller direktør Thomas Burgdorf fra Murrelektronik i Danmark og Norge.

Blandt de gode erfaringer er netop RVtøkni, der som færøsk el-firma især har fokus på automatik, alarmsystemer og diverse andre el-opgaver. Specialet er stationer for fiskeopdræt, hvor de blandt andre leverer målesystemer til PH-værdi, oxygen og CO2 i forbindelse med lakseopdræt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.078