23948sdkhjf

Bearbejdning af svejsesøm - hvordan?

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLINGSPOR A/S

Svejsesøm bearbejdes med fiberskiver, skrubskiver eller slibetallerkener. Hver type har forskellige egenskaber. Brugeren afgør, hvilket værktøj der er det rigtige til bearbejdningen, alt efter materialetype og konstruktionsform.

Svejsesøm-proces
Bearbejdningen af en svejsesøm består i alt væsentligt af fem arbejdstrin:

  • Skæring/tilskæring
  • Forberedelse af svejsesøm
  • Fjernelse af svejsesøm
  • Finslibning og finish
  • Rengøring af svejsesøm, fjernelse af anløbsfarver
     

Altid det rigtige slibeværktøj
Med sit omfattende produktprogram tilbyder Klingspor det rigtige værktøj til alle gængse maskintyper på markedet og til alle gængse anvendelser. Produkter til vinkelslibere, trykluftslibere, ligeslibere, kantsømslibere bruges i alle relevante brancher som metalprodution, trappegelænderkonstruktion, fremstilling af beholdere i rustfrit stål, konstruktion af køretøjer og konstruktion af bygninger.

Sammenlign og vælg
Til bearbejdningen af svejsesømme med en vinkelsliber kan der vælges mellem fiberskiver, skrubskiver eller slibetallerkener. Hvert værktøj har her sine forskellige egenskaber. Brugeren beslutter, hvilket produkt der er det bedste til bearbejdningen af en svejsesøm. I vores tabel sammenlignes fiberskiver, slibetallerkener og skrubskiver med hinanden under hensyntagen til de vigtigste udvælgelseskriterier.

Kontakt én af vores specialister eller skriv til kundeservice på 24h@klingspor.dk for online eller fysisk præsentation og gennemgang af vores sortiment. Produkter til test kan også rekvireres, såfremt dette ønskes.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLINGSPOR A/S

Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Danmark
KLINGSPOR A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.063