23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ishøj Mekaniske klar til mere CNC-fræsning og CNC-drejning

CNC-fræsere og langdrejere snurrer lystigt hos Ishøj Mekaniske, der trods coronaen er inde i en rivende udvikling.

Maskinfabrikken har også kapacitet til at påtage sig nye opgaver for både store og små kunder, som har brug for vores kompetencer. Eksempelvis spåntagende bearbejdning, automatdrejning eller microdrejning af emnerne.

I et rådgivningsforløb hos Teknologisk Institut har vi fået konkretiseret mulighederne for at forsyne flere producenter inden for audio, vand- og miljøteknologi, medicoteknik, fødevarer og automation med drejede og fræste komponenter.  

Spåntagende bearbejdning

Ishøj Mekaniske er kendt for CNC-drejning og CNC-fræsning, og har desuden flere maskiner til spåntagende bearbejdning af komponenter i rustfrit stål, aluminium, plast, acryl, bronze, automatstål m.v.

Automatdrejning og microdrejning

Hos Ishøj Mekaniske bearbejdes emnerne også med automatdrejning, og maskinfabrikken har både udstyret og kompetencerne til microdrejning ned i de mindste dimensioner, udført med den nyeste teknologi på fabrikkens CNC-maskiner.

New Normal og nye kunder

”Vi ønsker at vokse og udvikle os, så medarbejderne hele tiden bliver dygtigere, og så vi hele tiden bliver i stand til at påtage os nye og udfordrende leverancer,” siger Allan Rasmussen, som er ejer og direktør hos Ishøj Mekaniske. Han tilføjer, at der altid er kapacitet til nye kunder, som lægger vægt på den kreativitet, præcision, leveringstid og effektivitet, der kendetegner os.

Ishøj Mekaniske har deltaget i rådgivningsforløbet hos Teknologisk Institut for at afdække mulighederne for at opdyrke nye kunderelationer. Forløbet ”New Normal” skal hjælpe os med at komme styrket ud i den nye virkelighed på den anden side af pandemien.

Emner til elektronik, AV-udstyr, vand- og miljøteknologi, medico og fødevareindustri

“Vi har haft et godt år i 2020 på trods af coronaen, og vi har styrket både vores maskinpark og vores team,” siger Allan Rasmussen.

“Derfor er vi klar til at påtage os nye opgaver, og New Normal forløbet har åbnet vores øjne for, at vi har meget at tilbyde producenter af elektronik, AV-udstyr, udstyr til vandbehandling og miljøteknologi, sundhedssektoren og fødevareindustrien,” siger han og forklarer, at forløbet med Teknologisk Institut har været med til at vise, hvordan Ishøj Mekaniske kan bruge sine mange gode referencer til at åbne nye døre.

Cathrine Lippert, der er seniorkonsulent hos Teknologisk Institut fortæller, at Teknologisk Institut råder over et robotcenter, der har været med til at give inspiration til, hvilke kunder og brancher som Ishøj Mekaniske kan tiltrække.

Automatdrejning, CNC-fræsning og robotstyring

Ishøj Mekaniske arbejder med den nyeste teknologi til langdrejning og CNC automatdrejning, og maskinfabrikken mestrer microdrejning af emner ned i 0,3 mm i diameter. Desuden har Ishøj Mekaniske taget hul på døgnproduktion. Med indførelsen af robotteknologi i kombination med maskinfabrikkens nyeste CNC-fræser kan vi nu tilbyde kortere produktionstid.

Cathrine Lippert kalder Ishøj Mekaniske for ekstremt engagerede:

“Nogen vil gerne tale - andre gør noget - Ishøj Mekaniske hører til de sidste,” siger hun og udtrykker stor tillid til, at New Normal-forløbet fører til konkrete initiativer hos maskinfabrikken. Selv ser Allan Rasmussen muligheder i blandt andet fødevareindustrien:

“Vi er fødevareregistreret og har sporbarhed på de komponenter, som vi producerer, så vi har gode muligheder for at levere specialfremstillede komponenter til fødevareindustriens produktionsudstyr,” siger han og fremhæver også maskinfabrikkens erfaring med at levere ultrasmå og meget præcist udførte emner til audiobranchen.

“Jeg er overbevist om, at vi er en potentiel god samarbejdspartner for danske producenter af robotter og automationsudstyr,” siger Allan Rasmussen.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.031