23948sdkhjf

Rådgivning om gummiproduktion med 70 års erfaring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi er både dansk produktion og kompetent rådgivning indenfor industrigummi til alle formål

I 70 år har Gravlund Industrigummi akkumuleret viden om gummi og dets egenskaber. Vi har løst i tusindvis af unikke opgaver, og vi har produceret i millioner af gummi-emner. Det er viden og erfaring, som du får del af, hver gang du beder os om at fremstille et nyt produkt.

Gravlund Industrigummi er en ekspertvirksomhed, som er fleksibel og hurtig til at implementere nye processer og materialer. Vi er blandt de dygtigste, når det gælder om at forstå gummiets egenskaber og muligheder, lige fra prototypeudvikling til volumenproduktion.
 
Vi er stolte af vores produkter og vores ekspertise
 
Det, der driver os i hverdagen, er de usædvanlige opgaver, de komplicerede løsninger og de høje krav til holdbarhed og fleksibilitet. Som dansk produktionsvirksomhed er vi både tæt på vores kunder og vores produktion. Det betyder, at vi kan gå dybt ind i hver enkelt sag og i tæt samarbejde med vores kunde finde en løsning, også selv om det ikke har været prøvet før.
 
Vi vil gerne tilbyde dig til at præsentere dit behov eller problem, så vi sammen kan udvikle en løsning, som er tilpasset den specifikke opgave. Vores rådgivning bygger på et stort fundament af opgaver, vi tidligere har løst for vores kunder, og som i dag er overgået til volumenproduktion på vores fabrik.
 
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske team anført af Mads Gravlund på telefon  70 87 89 73 – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk

 

 Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser.
  • Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.094