23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sustaglide – PA6 G. med smøremiddel

Noget nær det optimale plastmateriale til opgaver med slidtage…

Sustaglide – PA6 G. med smøremiddel

De fleste kender støbt nylon (PA 6 G) som et fantastisk produkt, der løser mange opgaver i industrien. Produktet har stor sejhed og enorme slidegenskaber.

Nordisk Plast introducerer nu et helt nyt lagerprogram i produktet, Sustaglide® - et unikt nylon produkt med ekstra gode holdbarhed, slid og friktionsegenskaber. Produktet udnytter det seje egenskaber i nylon, med de gode glide og slide egenskaber, man ofte anvender i PEHD 1000 /nonfrig. Sustaglide® har fantastiske egenskaber, og har i praktiske opgaver vist sig helt unik. Bl.a. indenfor træ og beton industrien, hvor produktet har løst opgaven, hvor høj groft slid og slag-påvirkning fik andre produkter til at give op. Som profiler og plader til transportanlæg, hvor man håndterede varme kærner/nøder til oliefremstilling. Her havde meget mere eksotiske produkter som PEEK allerede havde givet op – Men Sustaglide løste opgaven, med en anvendelses temperatur på ca 100 grader. Her giver de traditionelle produkter; PEHD1000/Nonfrig mv. op til opgaven. Samtidig er Sustaglide® en yderst konkurrencemæssig løsning.

Traditionelt anvender man ofte oliefyldt Nylon i mange industrier, for bl.a. at opnå en lavere friktion – hvilket dog gør, at produktet ikke kan anvendes i levnedsmiddelindustrien. Her har Sustaglide® igen en kæmpe fordel, for med indhold af PA6 og PE, som begge er produkter der er egnede til kontakt med fødevarer, kan denne løse rigtig mange opgaver i den Danske industri for håndtering af fødevarer.

Sustaglide lagerføres i Nordisk Plast, og kan leveres fra dag til dag.. også i opskårne længder

Rundstænger : Ø 50 - 150 mm
Plader: 10 og 16 mm plader
Øvrige dimensioner kan leveres fra værk.

Kontakt os venligst for yderligere informationer på 86 48 48 11 eller vores mail: Salgsmail Nordisk Plast

Lagerprogram kan ses på
www.nordiskplast.dk

Nordisk Plast
Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1016781866

Send til en kollega

0.047