23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny indkøber til Melsen Tech

Peter Højvang Christensen er tiltrådt i stillingen som indkøber hos Melsen Tech i Aalborg, hvor han skal strukturere indkøb og arbejde med forecast og logistik.

Peter Højvang Christensen, Aalborg, er pr. 1. september 2021 tiltrådt i stillingen som indkøber hos teknologivirksomheden, Melsen Tech.

I den nyoprettede stilling for han ansvaret for at strukturere indkøb og arbejde med forecast og logistik.  

Peter Højvang Christensen har 33 års erfaring inden for elektronikindustrien, bl.a. produktion af printplader, akrylruder og satellitkommunikationsudstyr. Han er uddannet elektroniktekniker og kommer fra en stilling som indkøber hos Cobham Satcom i Pandrup.

 ”At få sådan en erfaren indkøber ved roret for vores supply chain gør en kæmpe forskel for vores kunder. Han kommer til at fokusere målrettet på indkøb, priser og reguleringer i markedet, og er direkte med til at understøtte visionen om at gøre idéer til virkelighed,” siger Marcus Holm, adm. direktør i Melsen Tech.  

 Peter Højvang Christensen tilføjer selv, at han ser frem til være en del af en virksomhed i en rivende udvikling og til at kunne bidrage til denne rejse.

Melsen Tech A/S
Dallvej 4
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15156198
P nummer: 1000871171

Kontaktperson

MK

Send til en kollega

0.031