23948sdkhjf

Ønsker du at udvikle dine egne PCB prototyper

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Med en PCB -maskine fra LPKF er det let at udvikle og fræse PCB prototyper.

Med LPKFs ProtoMat E44 fås en omkostningseffektiv introduktion til  ​​professionelle PCB-prototyper. Det er enkelt at fræse strukturer i kobberovertrukne printplader, udføre boring af huller til gennemplating eller fræsning af simple printplader med større effekt.

LPKFs ProtoMat E44 har op til 40.000 omdr./min og en maksimal kørehastighed på 100 mm i sekundet. E44 har manuelt værktøjsskift med en spændetang med højdejustering per mikrometerskrue.

LPKFs ProtoMat E44 har en opløsning på mindre end 1 µm og en repeater-nøjagtighed på ± 5 µm. Præcisionen i passagehulssystemet er på ± 20 µm, er kravene til enkeltsidet eller dobbeltsidet printkort mere end korrekte.

LPKFs ProtoMat E44 har et registreringssystem og kamera, parallelt med øget positioneringsnøjagtighed med dobbeltsidede printkort understøttes LPKFs ProtoMat E44 af kameraet gennem sin målefunktion til nem justering af fræsningskanalerne. Efter måleprocessen guider maskinens software brugeren til en optimal indstilling.

Til bearbejdning af dobbeltsidede printkort er regissystemet uundværligt: ​​det bearbejdede printkort holdes i en sikker position, selv efter drejning for at strukturere den anden side. På ProtoMat E44 hjælper kameraet med positionering: det registrerer fiduciale eller geometriske strukturer og leder strukturen i overensstemmelse hermed.

LPKFs ProtoMat E44 har en softwarepakke og der medfølger en CAM -software LPKF CircuitPro. Softwaren giver omfattende adgang til alle procesparametre. Et omfattende parameterbibliotek til mange almindelige materialer understøtter brugeren i deres egne projekter.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094