23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Murrelektronik forhandler nu Murrplastik

Som en tilføjelse til vores almindelige produktsortiment forhandler vi også Murrplastik produkter!

Tidligere i år overtog vi, Murrelektronik, salget af Murrplastik produkter på det danske marked. Murrplastik er en tysk producent af en hel række produkter, der supplerer vores eget sortiment ekstremt godt. De har over 60 års erfaring og en organisation med innovation i højsædet.

Selv om det er Murrelektronik der udgør salget af Murrplastik produkter, er det stadig hele produkt sortimentet der fremgår. Alt fra energikæder, kabler, kabelgennemføringer, labels, lasere m.m.. Du kan læse mere om produkterne på Murrplastiks hjemmeside her.

Her ser du en af de mange kabelkæder - den prisvindende MP420 EVOCHAIN! En slidstærk kabelkæde med indbygget slidmærkater og lyd- og vibrationsdæmpere. Desuden er den nem og hurtig at montere. Ingen tvivl om at titlen er velfortjent!

Vi har en lige så stor vifte af kabelkæder i mange størrelser, alt efter produktionens behov, som udvalg af kabelgennemføringer og labelingsystemer m.m.. Med et samarbejde med vores specialister på markedet, er du næsten garanteret at finde den mest effektive kabelkæde der passer perfekt til din produktion og applikationer.

Med et endnu bredere produktsortiment, kan vi nu tilbyde komplette systemer af både Murrplastik og Murrelektronik produkter.

Ønsker du at høre mere om vores produktsortiment, eller ved generelle spørgsmål kan du kontakte info@murrelektronik.dk.

Følg med på LinkedIn for at se nye opdateringer og spændende produkter!

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.063