23948sdkhjf

Sæt stikket i, tryk på On og Start - rumluften filtreres

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Coronavirussen påvirker vores liv og vores hverdag. Vi må vare meget mere opmærksomme på, hvordan vira og bakterier påvirker os i de forskellige miljøer, hvor vi bevæger os. Sasoo renser luften meget effektivt.

En kort funktionskrivelse:
Luftrenser sasoo suger ind og filtrerer luften, der cirkulerer i ansigtets højde (ca. 170-175 cm). En CO2-sensor måler kontinuerligt luftkvaliteten. Luften passerer gennem HEPA H14-filteret, og aerosoler, vira og de fineste partikler i nanoskalaen filtreres ud af luften til 99,995%. Luften kommer også ind gennem et aktivt kulfilter, der fjerner enhver lugt, der kan opstå i rummet. Den filtrerede og rensede luft returneres derefter til rummet (uden træk og uden varmetab) via enhedens underside.

Luftrenser Sasoo er en ekstraktions- og luftfiltreringsenhed der renser luften fra vira og bakterier i et rum op til 100m2. Sasoo har et stilfuldt design, der passer bedre ind i miljøer som kontorer, hoteller, konferencelokaler, restauranter, fitnesscenter, venteværelser og andre mødelokaler. Sasoo er let at bruge, og det er meget let at udføre et filterskift. 

Luftrenser sasoo har et HEPA H14 filter, som er sikkert til filtrering og adskillelse af mikroorganismer og andre partikler. Sasoo filtrerer partikler i nanoskala, såsom vira og bakterier, fra luften med en pålidelighed på 99,995%. Et HEPA H14-filter har en lang levetid og behøver ikke udskiftes meget ofte, hvilket betyder, at sasoo ikke behøver at blive vedligeholdt meget ofte. Sasoo har en højde på 175 cm med en bredde og en dybde på 60 cm, vægten er ca. 90 kg

Eksempler på perfekte anvendelser til sasoo:

Trænings- og sportsfaciliteter

Hoteller og konferencelokaler

Restauranter og spisestuer

Skoler, daginstitutioner, plejehjem og venteværelser

Butikker og kontorer med en åben grundplan

Kulturelle steder som museer, kunstgallerier osv.

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.063