23948sdkhjf

Andon produktivitets- og energioptimering med kort ROI

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Med et Andon system fra WERMA, der automatisk samler produktionsdata, finder du hurtigt alle flaskehalsene i din produktion ved hjælp af analyseværktøjerne. Samtidig opnås real-time alarmering ved maskinstop

Hvad er det der koster mest i din produktion? Er det maskinernes nedetid? Unødvendigt spild af råvarer? Forsinkelser i den interne logistik?  For lidt eller for meget "hot" varelager i produktionen?  For lidt eller for meget varelager på halvfabrikat, eller råvarelager?  For langsomme eller forkerte handlinger blandt operatørerne?

Bliv klogere på din produktion i realtid og identificer ved hjælp af effektive analyseværktøjer de steder, hvor der er eller opstår  flaskehalse.

Økonomisk set har det vist sig, at optimeringer i produktionstid, energibesparelser og råvareforbrug  kan give ROI helt ned til 2-3 måneder, fra investeringen er foretaget, til besparelsen har dækket udgiften hjem igen.

Med et Andon smart Monitor system fra Werma får du hurtigt og let stillet realtime information til rådighed om tilstanden i hele din produktion og på alle dine maskiner, lige fra intern logistik imellem varelagrene til de enkelte produktionsceller, uanset om arbejdet i produktionscellen består af manuelt udført arbejde, eller det udføres automatisk af maskiner eller robotter.

På din PC skærm får du fuldt grafisk overblik, og softwaren opsamler løbende data, således at du til enhver tid kan kigge på en valgt periodes driftseffektivitet.

Systemet virker dels operativt, hvor en signallampe fortæller alle operatørerne i nærheden, om maskinen kører, eller om der er opstået en mekanisk fejl, eller om produktionscellen skal have tilført råvarer, eller have fjernet færdigvarer.

Teknikere kan med deres mobil få tilsendt alarmer fra systemet om maskinstop, og truckførerne kan ligeledes få besked om nødvendige transporter til eller fra en produktionscelle.

Efterhånden som softwaren med tiden får opsamlet produktionsdata, vil du med standard analyseværktøjer hurtigt kunne identificere, hvor i virksomheden dine flaskehalse findes, og du får et klart signal om, hvor og hvad der bør forbedres eller ændres i produktionen.

Da Werma Andon er et prisoptimalt og uafhængigt system, der kan eftermonteres på enhver manuel eller automatisk produktionscelle, så er det uhyre let at komme igang , og det er legende let at få det demonstreret og testet. ROBOTECH A/S tilbyder gratis rådgivning og test i købsfasen, og efterfølgende tilbyder vi rådgivning  og hjælp ved installation på enten PC, eller server via netværk.

Mindre systemer baseret på en PC kan ofte installeres og sættes i drift på en enkelt dag.

Store systemer,  der kræver brug af virksomhedens IT netværk og installation af en VM virtuel maskine på firmaets hypervisor platform, vil altid kræve et samarbejde med IT afdelingen og/eller den IT ansvarlige. ROBOTECH A/S tilbyder også her rådgivning og hjælp til installation og idriftssættelse.

Vil du gerne høre mere om mulighederne, så book en demonstration eller test af systemet hos vor produktchef Brian Ziegler på mail bz@robotech.dk, eller telefon 60208040.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063