23948sdkhjf

Styreskabet er historie!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Med Vario-X opnår du 100 procent decentraliseret automatisering, helt uden et styreskab.

Med Vario-X kan opsætning, inklusiv ethvert montage- og installationsarbejde, udføres 40 procent hurtigere end med konventionelle styreskabssystemer og er 100 procent decentralt, styreskabsfrit og automatiseret.

Dette øger ikke kun sikkerheden, men reducerer også pladsbehov og installationsarbejdet.

Vario-X er en fleksibel og skalerbar automatiseringsplatform med maksimal åbenhed og ydeevne på alle niveauer og alle grænseflader.

Med sømløs integration af decentrale servodrev sikrer det pålidelig spændings-, signal- og datastyring direkte i feltet. Dette betyder, at alle automatiseringsfunktioner for første gang kan implementeres helt decentralt – uden et styreskab. De robuste kapslinger med IP67-beskyttelse placeres ganske enkelt side om side på en solid monteringsplade med integrerede maskinkonstruktionsprofiler. På denne måde kan hele stationen nemt fastgøres til alle gængse profilsystemer uden yderligere beskyttelse, endda tåle en trinbelastning på de monterede enheder. 

Positive bivirkninger i forhold til energieffektivitet og pladsbehov: Hvis styreskabet bliver overflødig, kræves der mindre plads til rådighed i produktionen, som kan bruges til værdiskabende produktionssystemer, som eksempelvis robotter.

Læs meget mere om Vario-X her.

Har du spørsgmål kan du altid kontakte os:
Telefon: 96 35 06 06
E-mail: info@murrelektronik.dk

Vores eksperter står klare til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dine applikationer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.095