23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og besøg AWILCO på E-22 i Odense

Fra 30. august til 1. september 2022 er AWILCO på E-22 i Odense hvor du kan se og høre meget mere om brændselsceller, batterier, strømforsyninger og ladere.

Med over 50 år i branchen har AWILCO opbygget både en enestående ekspertise og ikke mindst en mangeårig erfaring, der sikrer, at vi finder den rigtige løsning til hver enkelt kunde.
 
AWILCO’s produkter bruges i de fleste brancher og krævende miljøer lige fra Medical, Robotics, Off-Grid Power og til professionelle køretøjer og alt overholder de strengeste certificeringer.

 

Pålidelige og miljøvenlige strømforsyningsløsninger
 
Hydrogen:
AWILCO’s hydrogenbrændselsceller er fremtidens bud på backup med effekter fra 2,5kW og skalerbart op til 50kW. De er også velegnede som afløser for dieselgeneratorer i sårbare områder og på festivaler.
Læs mere om hydrogenbrændselsceller her >
 
Methanol: De velkendte methanoldrevne brændselsceller fra AWILCO er yderst velegnede som autonome vedligeholdelsesfri off grid-strømforsyninger med lang levetid.
Læs mere om methanolbrændselsceller her >

 

Skræddersyede og pålidelige løsninger i kompakt og robust design til telekom, e-mobility, UPS, USB-C PD, Open Frame, ATX og Plug-in
 
Batterier: Vi sælger højkvalitets lithiumbaserede batterier og du er altid i kontakt med en erfaren og dedikeret batteriekspert.
Læs mere om batterier her >
 
Strømforsyninger: AWILCO sælger kun ekstremt pålidelige strømforsyninger kendetegnet ved kompakt og robust design og fleksible installationsmuligheder.
Læs mere om strømforsyninger her >
 
Ladere: Vi udvikler konstant produkter til batterimarkedet med højt fokus på avanceret opladningsalgoritme, brugervenlighed og kompakt design.
Læs mere om ladere her >
 

 
Mød os på E-22 i Odense og se og hør mere om vores store udvalg af brændselsceller, batterier, strømforsyninger og ladere. Du kan downloade en gratis billet til messen her >

AWILCO Flexible Power Solutions
Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11805299
P nummer: 1000279350

Kontaktperson

TJ
Torben Jantzen
torben@aogj.dk

Send til en kollega

0.047