23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DANiNJECT og IMAS hånd i hånd i 35 år

DANiNJECT og IMAS har arbejdet sammen, siden DANiNJECTs start for cirka 35 år siden.

Vi har alle set naturprogrammer, hvor en dyrlæge skyder en bedøvelsespil i et vildt dyr, så det kan blive behandlet eller flyttet. Kun få ved, at alle de rifler, pistoler, pusterør og pile, der bruges til dette, er produceret af danske DANiNJECT, som får fræste og drejede emner til deres løsninger hos IMAS.

IMAS har været en strategisk partner i udviklingen af drejede og fræste komponenter, der alle er designet eksklusivt til DANiNJECT. Det gælder næsten alle de dele af metal, der indgår i DANiNJECTs produktion, hvor hver eneste del er udviklet i tæt samarbejde mellem de to virksomheder.

CNC-drejning og fræsning til specialiseret eksportvirksomhed

DANiNJECT har kunder over hele verden, ja, 99 procent af produktionen går til eksport. DANiNJECT eksporterer til alle lande, der ikke er omfattet af FN’s våbenembargo. Hver eneste våbentype er specialdesignet, og der bruges ingen standardprodukter.

Alle dele udvikles og produceres i Danmark

Våbnene i sig selv er ikke så dyre, men hver gang et vildt dyr skal bedøves eller have medicin, er det ofte en større operation, der involverer fagpersoner, helikopter, jeeps, etc., så DANiNJECTs våben skal bare virke. Hver gang.

Fejlfrie komponenter med lille tolerance

Steffen Stræde, direktør og medejer hos DANiNJECT, fortæller:

“Samarbejdet er fantastisk i det daglige. IMAS er altid proaktive og opmærksomme på os – uanset om det er tid til en ny bestilling eller noget med priserne. De er meget opmærksomme på timing og vores behov, de giver en rigtig god service.”

Når man skal fremstille så specialiserede produkter, der skal være af ekstremt høj kvalitet, må man kunne stole 100 procent på sin leverandør. Og DANiNJECT stoler fuldstændig på IMAS. Hos IMAS produceres næsten alle de metaldele, der indgår i de forskellige våbentyper, DANiNJECT fremstiller.

Specialfremstillede nåle som samuraisvær

Det er meget forskellige våbentyper, der skal bruges, alt efter om man kører i en jeep på savannen og skal bedøve en giraf, eller man skal give medicin til mindre dyr i en zoologiske have. De nåle, DANiNJECT bruger, er bygget op af lag-på-lag metal.

Det er en yderst specialiseret proces, som ligner produktionen af samuraisvær, bare i mikroskala. IMAS og DANiNJECT har udviklet metoden i fællesskab, en metode som giver produkter af høj kvalitet.

“IMAS er vores sparringspartner og medudvikler. Allan har stor viden om os, for han har kendt os, siden han var knægt,” fortæller Steffen Stræde.

Det er også vigtigt, når man har med dyr at gøre, at produkterne er designet sådan, at dyrene påvirkes mindst muligt. Så også fra det perspektiv er det vigtigt, at DANiNJECT kan stole på altid at få produkter af ensartet og superb kvalitet.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.063