23948sdkhjf

Dansk delegation til den indonesiske fødevaresektor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

275 millioner indonesere satser på at blive selvforsynende med fødevarer. Det kræver et mere ressourceeffektivt, teknologidrevet og digitaliseret landbrug – noget danske virksomheder kan levere på.

The Trade Council har derfor haft otte danske virksomheder på besøg i den indonesiske fødevareindustri. Etablering på et nyt marked kan virke uigennemskueligt og kræve en håndsrækning. Nogle af de deltagende virksomheder havde brug for hjælp til at mødes med de rigtige indonesiske virksomheder og personer. Andre ville gerne have et indtryk af markedet og indhente viden for at inkludere Indonesien i fremtidige virksomhedssalgsstrategier.
 
Managing Director for Asien for SKOV A/S, Rasmus Ellefsen, var med på et virksomhedsbesøg på Bali i forbindelse med delegationen. Han fortæller: "Vi mødte det indonesiske firma på deres svinebedrift, efterfulgt af et møde i hovedkontoret og en middag. Vi mødtes med repræsentanter på et beslutningsniveau og med en indsigt, som nogle gange kan være svær for os som virksomhed at få adgang til. Arrangementet sikrede os tid til og mulighed for at diskutere problemløsning og bringe vores viden og styrker direkte ind i konteksten af netop den virksomhed."
 
The Trade Council i Indonesien står klar til at bistå din virksomhed med rådgivning, ekspertise og vejledning på det indonesiske marked, uanset hvor I er i jeres eksportrejse.
 
Du kan læse mere om den indonesiske fødevaresektor og den danske delegations besøg her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.078