23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diatom A/S representere Dow Corning på Husum Wind

Diatom A/S har lavet en fællesstand med indkøbsgruppen DGE, hvor vi repræsenterer Dow Corning, som er international leverandør af silikone produkter og Molykote® smøremidler.

Hvidovre, 14-09-2012

Diatom A/S repræsenterer producenten Dow Corning® og deres varemærke Molykote® på HUSUM WindEnergy 2012, sammen med øvrige medlemmer af indkøbsgruppen DGE (Distribution Group Europe).
DIATOM A/S vil være at finde på HUSUM Wind Energy 2012, hvor vi som medlem af indkøbssammenslutningen DGE (Distribution Group Europe) repræsenterer Dow Corning® og deres kendte varemærke Molykote®
Husum Wind Energy 2012, der foregår fra tirsdag d. 18. – lørdag d. 22. september betragtes som én af de vigtigste internationale udstillinger inden for vind energi.
Vi vil derfor gerne invitere alle interesserede til at besøge DGE og Diatom på stand D 07 i hal 1, hvor der vil være mulighed for at høre mere om, hvorfor Dow Corning® og Molykote® løsninger er det bedste valg når det gælder smøring, samt løsninger til elektronik applikationer, såsom indstøbning, coating m.m.
Dow Corning® er en anerkendt og respekteret global teknologipartner for vindmølleindustrien, der med sine produkter og løsninger har formået at forbedre ydeevnen og pålideligheden for vindmøller.
Dow Corning har en gennemprøvet silikone teknologi inden for flydende pakninger og forsegling samt Molykote® Smart Lubrication™ løsninger, som begge er det ideelle valg til vindmølle applikationer, herunder de store turbiner og de udviklingsmæssige udfordringer fra rotorerne til gearkasser og fra bremser til lejerne. Innovation og næsten 70 års talent, ekspertise og kompetence gør, at Dow Corning leverer silikoner, silicium-baseret teknologi og smøremiddelløsninger der har høj ydeevne Dette bidrager til at skabe mere kraftfulde, profitable og pålidelige vindenergisystemer.
Personale fra Diatom A/S ser frem til at modtage danske besøgende på stand D07 i hal 1.

Se hvwm du kan møde på standen på Diatoms hjemmeside om Husum WindEnergy

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.032