23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny partner i wireless segment -Rutronik & Silex Technology underskriver Europæisk franchise kontrakt

Som et resultat af den enorme vækst indenfor wireless teknologi udvider Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH yderligere sit Linecard for wireless produkter. Rutronik har underskrevet en Europæisk franchise kontrakt med Silex Technology, en førende fabrikant i WLAN sektoren, en kontrakt der træder i kraft med det samme.

Med Silex Technology´s produkt sortiment vil Rutronik primært koncentrere sig om wireless LAN moduler, som støtter en bred vifte af applikationer. Hvad enten det tilsluttes en mikrokontroller eller integreres direkte i embedded boards ved hjælp af en mini PCI form faktor, tilbyder sortimentet en stor spændevidde. "
Vi har observeret en stigning i efterspørgsel efter transmission af multimedia data. Da dette markedssegment er meget foranderligt, er det ikke umagen værd for vore kunder at udvikle deres egen protokol. Afhængigt af de krav, kan forbindelsen sikres mod uønsket brug eller oprettes som en åben standard, som enhver kan bruge. Naturligvis er WLAN stadigvæk under udvikling og vi kan nu tilbyde IEEE802.11a eller IEEE802.11n standarder", udtaler Bernd Hantsche, leder af wireless afdeling hos Rutronik.

Silex Technology´s produkter omfatter programmerbare moduler med Linux baseret Webserver, LAN-WLAN bro modul og en række standard moduler i overensstemmelse med forskellige standarder og form faktorer. De serielle server moduler kan bryste sig af lavt strømforbrug og omfattende sikkerhedsfunktioner. "Det er afgørende for at have en partner med den teknologiske og logistiske know-how, som har tæt kontakt med markedet og de enkelte kunder. Rutronik´s wireless team tilbyder sagkyndig rådgivning, har mange års erfaring i logistik og har et omfattende salgsteam. Vi ser frem til at arbejde med dem ", udtaler Thomas Klein, Distributionschef hos Silex Technology.

Udover det omfattende udvalg af trådløse LAN-moduler har Silex Techonology udviklet sig til den største leverandør af print, USB, og serielle servere.
De udvikler og markedsfører også biometriske fingeraftryks moduler. Den seneste SX-10WAN type wireless LAN modul understøtter både de etablerede wireless standarder (IEEE.802.11a / b / g) og IEEE.802.11n standard. Det betyder op til fem gange hurtigere dataoverførsel end med konventionelle moduler der opfylder 802.11a og g standarder. Mini PCI form faktor gør monteringen lettere og tillader slutproduktet at blive monteret med alternative moduler afhængigt af individuelle design. Takket være integreret servicekvalitet (QoS) og 3x3 Mimoteknologi (multiple input multiple output) der anvendes, er modulet ideelt til at overføre video materiale og andre store mængder data. Ved support af alle wireless frekvenser , kan SX-10WAN fungere både i det udbredte 2.4 gigahertz ISM bånd (industrielle, videnskabelige og medicinske bånd) og i den nye 5 gigahertz bånd.

"Der er masser af leverandører af wireless LAN moduler i disse dage. Desværre forstår mange af dem ikke de skrappe krav fra industrien. Vi ser ikke kun Silex Technology som en vigtig strategisk partner i fremtiden, men også nøglen til at kunne hjælpe os med at tilbyde de allerbedste produkter i dette segment i dag", forudser Bernd Hantsche.

Rutronik er de førende i Europa når det kommer til wireless applikationer med intensiv rådgivning. Takket været en dedikeret wireless Liniecard og dybdegående teknisk ekspertise koncentreret i det Europæiske wireless udviklingscenter, har de etableret sig som den førende leverandør og udviklingspartner i Europa i boomet af wireless segmentet.

For yderligere information kontakt Jens Hylleberg, Field Application Engineer hos Rutronik, Direkte tlf. 4435 0974.

RUTRONIK Elektronische Bauelemente GmbH
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29134812
P nummer: 1011736072

Send til en kollega

0.032