23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Startproblemer med bilen?

Er det svært for din bil, at komme igang om morgenen? Vi kender det alle sammen. Bilen er længe om at starte eller vil måske slet ikke starte. Læs her hvorfor og få løsningen.

Først lidt teknik
Hver gang at omgivelsestemperaturen falder 10 grader, skal ladespændingen på vores bilbatterier hæves med 0,5V. Ved 0oC burde ladespændingen ligge 1,0V højere end ved 20oC. Sagen er bare, at ingen af ladesystemerne i vores biler tager højde for dette. Konsekvensen er, at batterierne aldrig bliver ladet helt op, og sagen forværres, jo koldere det bliver.

Bilers startbatterier tåler ikke afladning under 50% kapacitet, og hvis batteriet ikke er ladet fuldt op, fordi det er koldt, er det "bagud på points" om morgenen, når nøglen drejes i tændingen. Det afhjælper IKKE batteriproblemet at køre en lidt længere tur, eller at lade bilen stå i tomgang (for ikke at nævne, at tomgangskørsel er skidt for både miljø og motor. Sidstnævnte fordi olietrykket i tomgang er relativt lavt). Hvis en køretur skal have effekt i frostvejr, skal køreturen nærmest være fra København til Odense.

Bilernes ladesystemer er altså i kolde perioder ikke t ilstrækkelig gode, og vores batterier slides unødigt.


Løsningen - Ekstern lader fra PrimePower
Løsningen er at anvende en ekstern lader til at lade bilens batteri op, når den ikke kører. Men ikke en hvilken som helst lader. Mange almindelige ladere vil ikke kunne afhjælpe problemet, da de lader efter samme princip som bilens ladesystem. En intelligent opladning hver 14. dag eller helst en gang om ugen kan dels afhjælpe startproblemet, men kan også forlænge batteriets levetid betragteligt.

LEAB Multi CC7 fra PrimePower løser problemet. Ved et tryk på en knap sættes laderen i "vinterladning" og hæver dermed ladespændingen. Dermed er batteriet er kampklar næste morgen.

Den kraftfulde 7A ladestrøm, kombineret med et lille praktisk kabinet, der giver mulighed for at vikle ledningerne sammen efter brug, gør denne lader til et "must have" for enhver bilejer. Der ud over har den også en indbygget ladefunktion til mindre batterier på motorcykler, scootere, plæneklippere mv.


PrimePower LEAB Multi CC7
• 7A ladestrøm
• Vinterladefunktion
• Indbygget LED lys til orientering i mørke.
• IP65 - ingen problemer med fugt og vand
• Lader store såvel som små batterier

PrimePower er en svensk producent af avancerede ladere og ladesystemer.
Se den tekniske specifikation her.

Klar til levering
AWILCO-MULTIPLEX har LEAB Multi CC7 på lager. Ring og bestil allerede i dag, så du undgår startproblemer i den kolde tid. Den hjælper oven i købet til at forlænge batteriets levetid, og det er bedre både for miljøet og for tegnebogen.

Vi har hos AWILCO-MULTIPLEX stor erfaring med ladere til forskellige batterisystemer - ring og få en uforpligtende snak på tlf. +45 56 56 54 00.

AWILCO Flexible Power Solutions
Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11805299
P nummer: 1000279350

Send til en kollega

0.048