23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CO2 datalogger i Tinytag serien fra Gemini

En dedikeret CO2 datalogger er den seneste tilføjelse til Tinytags produktlinie, se mere på www.metric.dk. Den konkurrencedygtige pris og den gode nøjagtighed, gør den meget velegnet til applikationer såsom bygnings-overvågning.

Med udgangspunkt i Tinytags brugervenlighed og pålidelighed, kan CO2 dataloggeren spille en afgørende rolle i kontrollen af bygningens ventilationssystem. Loggeren bruger en selvstændig kalibreret infrarød sensor til at bestemme indholdet af kuldioxid koncentrationen. For at sikre en høj nøjagtighed, så kompenserer sensoren selv for den aldrende målekilde. Det sikrer en god og langtidsholdbar målenøjagtighed. Den diskrete enhed skal tilsluttes netstikket og er designet til at være placeret diskret, som det ofte kræves af en effektiv overvågning af indeklima. En blinkende rød lysdiode på apparatet viser, hvis der har været en afbrydelse af strømforsyning.

Der er en voksende opmærksomhed i Danmark og i hele Europa, af behovet for at overvåge kuldioxid niveauer i bygninger for at hjælpe på luftkvaliteten indendørs. Overvågning af CO2-niveauet hjælper med at indentificere de nødvendige tiltag der skal træffes, for at opretholde den optimale interne luftkvalitet. Det er især ventilationen der bliver klaget over, eller manglen på samme. Områder med dårlig ventilation kan føre til en opbygning af kuldioxid niveauer, der kan medføre nedsat koncentration og i nogle tilfælde kan føre til sundhedsproblemer. CO2 dataloggeren vil også hjælpe med at identificere energibesparende muligheder i over-ventilerede rum.

Data fra CO2-loggeren downloades til en pc via en USB-forbindelse, og analyseres med Geminis velkendte Tinytag Explorer software. Her præsenteres data tydeligt som grafer og tabeller. Man kan indstille en øvre grænse for CO2 konsentrationen. Overskrides denne vil en blinkende lysdiode fortælle at grænsen er overskredet.

To versioner af CO2-loggeren er tilgængelige:
TGE-0010 er en 0-2000ppm version, som er egnet til de fleste bygninger overvågning af applikationer.

TGE-0011 er en 0-5000ppm version, som er for de mere specielle situationer med meget høj koncentration af CO2.

Hent datablad her

For mere information kontakt Carsten Stokholm tlf. 43200 765

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.031