23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HUSUM WindEnergy 2012: Rekord-stor stand og kongeligt besøg til danske vindudstillere i Husum

Husum WindEnergy løber af stabelen netop nu, og i år bliver alle rekorder slået: 72 virksomheder har valgt at udstille sammen, og de får kongeligt besøg onsdag, hvor HKH Prins Joachim kigger forbi.

Husum WindEnergy finder sted netop nu, fra 18. - 22. september, og Danmark er rigtig godt repræsenteret på messen i år, og de mange danske udstillere viser, at vi stadig er en proaktiv frontløber inden for den internationale vindindustri. 72 af de i alt 102 danske udstillere vil være at finde i hal 5, hvor Danish Wind Energy Group har etableret en 1400 m2 stor dansk fællesstand med et lounge-område, som gør det muligt for udstillerne at tale forretning med kunder i behagelige omgivelser.

”Stemningen er meget positiv, både hos leverandører og kunder – vi kan ikke mærke, at der er krise. Førstedagen i Husum er allerede langt bedre end alle dage i USA!” er det optimistiske budskab fra Hydra-Grene A/S, der er medlem af Danish Wind Energy Group og udstiller på den danske fællesstand.

Kongeligt besøg
HKH Prins Joachim besøger de danske udstillere onsdag, og vil i den anledning få lejlighed til at blive opdateret omkring den nyeste udvikling inden for løsninger til vindindustrien. Den prominente gæst er blevet inviteret af messearrangørerne for at understrege HUSUM WindEnergys traditionsrige forbindelse til Danmark, der har været repræsenteret på messen siden første gang for cirka 25 år siden og sidenhen har været inspirationskilden til, at vindbranchen er blevet udviklet i Nordtyskland.

Rekord-stor interesse
Allerede forrige år bookede Danish Wind Energy Group sine mange kvadratmenter på messen, og på det tidspunkt var det store udstillingsareal svært at få fingrene i, da der allerede kort efter HUSUM WindEnergy i 2010 var ved at være udsolgt.

I 2010 fyldte fællesstanden 800 kvadratmeter, og dengang var der 43 danske virksomheder på fællesstanden. Husum WindEnergy finder sted hvert andet år, og messen er værdsat på grund af muligheden for at komme helt tæt på kunderne.

”Vi har udvekslet erfaringer med delegationer fra Indien såvel som fra Kina, hvor vi selv har en afdeling, og vi har aftalt et møde med fem af de største producenter i Korea”, siger Henrik Fast fra BaltShip A/S, én af medlemmerne i Danish Wind Energy Group.

I 2010 vurderede industrieksperter, at der blev initieret eller videreudviklet projekter til en værdi af cirka fem milliarder euros under den fem dage lange udstilling.

Man regner med, at messens 58.000 m2 store udstillingsareal fordelt over otte haller vil huse i alt 1.200 udstillere og 36.000 besøgende fra cirka 90 lande. I 2010 var der til sammenligning 950 udstillere og 33.000 besøgende fra cirka 70 lande.

For flere informationer, kontakt Business Sector Manager Rikke Berg på tlf. +45 8720 4478, rikke.berg@dk-export.dk. Messens hjemmeside: www.husumwindenergy.com


Fotos:

Foto 1: Henrik Fast, Key Account Manager, Baltship A/S. Til venstre: Rasmus Lochmann, Key Account Manager, BaltShip A/S.

Foto 2: Senior Sector Manager for Danish Wind Energy Group (t.v.) udveksler visitkort ved den danske pavillon.

Foto 3: Udskænkning ved den danske pavillon.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.062