23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuji introducerer NXT III

Fuji Machine Mfg. Co., Ltd. introducerer nu den kommende frigivelse af den nyudviklede NXT III montageplatform.

Det seneste medlem af NXT serien tilbyder forbedret performance på alle områder og fortsætter evolutionen af en maskine, som nu er solgt i mere end 40.000 stk. i hele verden, dækkende enhver tænkelig produktions -type og -volumen.

De vigtigste forbedringer af NXT III er: bedre produktivitet for alle komponentstørrelser og typer, takket være en hurtigere XY robot; hurtigere tape feeders og et nyudviklet “flying vision” komponent kamera. Yderligere det nye H24 hovede – 35.000 cph (komponenter pr. time) pr. modul – giver 35% forøgelse i hastighed sammenlignet med NXT II.

NXT III tilbyder også industriledende kvalitet*. Ved forbedret stivhed af maskinen og yderligere raffinering af dets uafhængige servo kontrol og vision genkendelsesteknologi, har Fuji opnået en placeringsnøjagtighed for små chip komponenter på +/-25 um (3 sigma, Cpk 1.00)**. Dette niveau af præcision betyder at NXT III er godt forberedt til at håndtere fremtidige produktionsudfordringer. NXT III kan både supportere de mindste komponenter, som pt. anvendes i volumenproduktion (0402 mm), samt den næste generation af komponenter der er på vej til markedet - 03015 mm komponenter.

Betjeningen er et andet område, som er blevet forbedret på NXT III. Den grafiske brugerflade på den originale NXT er blevet rost meget for at anvende intuitive og letforståelige pictogrammer, i stedet for at være afhængig af sprogbaserede instruktioner. Dette interface er nu kombineret med et touchscreen panel for at gøre betjeningen endnu nemmere. Dette forbedrer betjeningen, øger betjeningshastigheden og booster produktiviteten.

Eksisterende brugere vil blive glade for at høre, at den nye maskine har høj kompatibilitet med NXT II. Mange grundlæggende enheder fra NXT II, såsom montagehoveder, nozzlestationer, feeders, trayenheder og feeder pallet skifteenheder kan anvendes på NXT III uden nogen modifikationer. Kombineret med forskellige automatiseringsenheder som Fuji udvikler – såsom den nyligt frigivne Auto Head Cleaner – vil NXT III medvirke betragteligt til at reducere produktionsomkostninger og forbedre rentabilitet.

NXT III er planlagt til at blive vist første gang på Protec 2013 i Tokyo fra 5.-7. juni. Her vil muligheden være for at se verdens mest avancerede montageplatform fra Fuji.

*Baseret på undersøgelser foretaget af Fuji i april 2013.
**Målt under optimale betingelser hos Fuji.

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.032