23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed fra Fuji

Fuji introducerer SmartFAB, en montagemaskine til store, Odd Form og hulmonterede komponenter.

Af de forskellige elektroniske komponenter som anvendes på tryke kredsløb, kan de fleste monteres med standard SMT processer. Men der er stadig mange produkter, som kræver store, odd-form eller hulmonterede komponenter og som ikke kan håndteres med standard montageudstyr. Disse komponenter bliver ofte monteret manuelt senere i produktionen. Denne type manual montage er meget løntung, så der er stor efterspørgsel på automatisering af disse processer. Lave yield niveauer og at opretholde konsistent kvalitet for dette manuelle arbejde, er også vigtige emner der skal tages højde for.
Fuji's SmartFAB automatiserer manuelt montagearbejde for at spare på lønomkostninger og for at opnå høj produktivitet, samt høj kvalitet.

SmartFAB er meget mere end blot en specialist isætningsmaskine og som navnet antyder, er det en ægte multi-faceteret montagemaskine.
SmartFAB supporterer forskellige former for dele, såsom radiale dele, axiale dele, trays, sticks og bowl feeders og har evnen til at håndtere dele med størrelser fra 0603” til 190 x 190 mm, med højde op til 110 mm og vægt op til 200 g.
*Nogle restriktioner kan forekomme ift. ovennævnte størrelser og vægt.

Maskinen er udstyret med forskellige standard nozzler og gribere til håndtering af komponenter, samt automatisk skift under produktion der supporterer forskellige applikationer. Special nozzler og gribere er ligeledes tilgængelige i tillæg til standard værktøjer.
SmartFAB er ikke begrænset til montage af elektroniske komponenter, den er også i stand til at udføre forbindelsesprocesser såsom limdispensering, isætning af skruer og punktlodning.

Ligesom Fuji's NXT serie af SMT montagemaskiner (42.000 moduler installeret globalt), betyder SmartFAB's kompakte og modulopbyggede design, nem udskiftning og konfiguration af de forskellige maskinenheder og derved opnå den nødvendige fleksibilitet til at håndtere de ovennævnte applikationer.

Besøg hjemmesiden herunder for flere detaljer:
http://nfa.fuji.co.jp/e/

Maskinen kan opleves på Productronica, stand nr. A3.317

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.032