23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forberedelserne til E-16 er i fuld gang

Der er fuld fokus på at skabe en stærk platform for såvel udstillere som besøgende med det klare mål at tiltrække mange besøgende til årets elektronikmesse og samtidig sørge for, at de besøgende får en god oplevelse med hjem.


Innovationszone
I år udvider E-16 udstillingskonceptet bag den populære elektronikmesse bl.a. med en række specialafsnit, som sætter fokus på de mest populære emner inden for udvikling, produktion, test og anvendelse af elektronik. Faglighed er i dag er et vigtigt fokusområde og vi kan som noget nyt blandt andet præsentere Innovationszonen til E-16. Det bliver et område, der tager et kig ind i fremtidens teknologier, nyeste trends og ikke mindst nye start ups, prototyper og meget mere.

Faglige seminarer
Vi skruer op for det faglige niveau på årets elektronikmesse, hvor Odense Congress Center i år er værter for en række faglige seminarer med fokus på både helt nye og allerede etablerede fagområder. Udviklingen inden for en række teknologier som IoT /IIoT, Industri 4.0 og embeddede systemer giver en fornyet relevans for en professionel fagmesse. Det er samtidigt et stærkt incitament til at besøge E-16, hvor man kan få hands-on oplevelser med teknologier, som man måske dårligt nok har hørt om, men som kommer til at præge den fremtidig produktudvikling.

Læs mere på www.elektronikmesse.dk og find os på LinkedIn

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.047