23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton afslører, hvordan datacentre kan reducere deres energiomkostninger på Version2 Datacenter 2016

Eaton vil vise, hvordan datacenteransvarlige kan forbedre energieffektiviteten i deres installation med op til 10 % på Version2 Datacenter-konferencen i København den 3.-4. maj.

I stand G1 kan strømstyringsvirksomheden vise dig, hvordan Eatons Energy Saver System (ESS) gør det muligt at få større UPS'er (uafbrudte strømforsyninger) til at yde op til 99 % effektivitet, uden at det går ud over pålideligheden. Dermed kan du forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne i dit datacenter.

Eaton vil også vise, hvordan de nyeste energibesparelsesteknologier og intelligente strømstyringsløsninger giver IT-afdelingen større kontrol over hele installationen, så de kan overvåge og styre energiforbruget helt nøjagtigt og på den måde optimere effektiviteten og garantere forretningskontinuiteten i virksomheden.

"Danske datacentre er blandt nogle af verdens miljøbevidste, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at de også har været så hurtige til at tage Eatons ESS-teknologi til sig", siger Tom Bøjland, der er projektsalgschef i Eaton Denmark. "I Danmark findes der ESS-teknologi i 37 megawatt af den installerede base af trefasede Eaton UPS'er. Dermed kan datacentrene udnytte betydelige fordele uden at måtte ofre ydeevne, da ESS ikke alene er væsentligt energibesparende, hvad angår UPS-strømforsyningen, men også genererer mindre varme, hvilket reducerer afkølingsbehovet og -omkostningerne, samtidig med at UPS'ens pålidelighed forbedres og dens brugstid forlænges".

Besøgende i stand G1 vil kunne høre mere om Eatons ESS-teknologi og om, hvordan teknologien giver lavere strømforbrug, samtidig med at den høje tilgængelighed bevares. Eatons eksperter står også klar i standen under hele konferencen til at diskutere de besøgendes strømstyringsproblemer og tilbyde gode råd om, hvordan Eatons intelligente løsninger kan forbedre et datacenters pålidelighed, sikkerhed og effektivitet.

Gå til http://ow.ly/4mNSSO for gratis registrering og mere information om konferencen.

Få flere oplysninger om Eatons strømkvalitetsløsninger på www.eaton.eu/powerquality. Få de seneste nyheder ved at følge os på Twitter via @EatonIT, eller find vores Eaton EMEA LinkedIn-virksomhedsside.

Link til event: http://datacenter.exporoute.com/


Om Eaton
Eatons elektriske virksomhed er en global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsløbsbeskyttelse; backup strømbeskyttelse; kontrol og automatisering; belysning og sikkerhed; løsninger til infrastruktur og kabling; løsninger til farlige arbejdsmiljøer og ingeniørtjenester. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg på $20,9 milliarder i 2015. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at administrere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har ca. 97.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan få flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.031