23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanditron Danmark

Meget mere end stencils!

At Scanditron Danmark er den eneste danske producent af stencils, med mere en 20 års erfaring i at levere højkvalitets stencils og support til de Danske kunder. Det ved de fleste.


Men Scanditron er meget meget mere!


Scanditron er et stort firma som dækker hele norden og de baltiske lande. De er leveringsdygtige i næsten alt udstyr og forbrugsstoffer, som der er behov for i den moderne elektonik produktion.
EKRA-Printers, Fuji-Pick and place, KohYoung-SPI/AOI, Nordson Dage-X-Ray, LPKF-Singulation, DCT-Vaskeudstyr, er bare et lille udpluk af udstyr, som Scanditron allerede har leveret og installeret i Danmark.
Til at servicere kunderne og udstyret, har Scanditron desuden 16 serviceteknikere som konstant efteruddannes og som er top specialister inden for deres områder.
Scanditrons serviceteknikere er placeret strategisk i hele norden og de baltiske lande, men de udgår lokalt fra Danmark. Dvs. Ingen ekstra udgifter til flybiletter og hotel.

Scanditron - Viden & Udvikling.

I deres unikke position som spiller på markedet i hele norden og baltikum, har Scanditron valgt at oprette interne udviklingsgrupper inden for de foreskellige hovedområder, såsom stencils, forbrugsstoffer og service.
Disse grupper mødes jævnligt og sammenholder deres viden. Sammen finder de, de bedste løsninger og produkter til kunderne.
Desuden kan Scanditron hjemtage og sælge produkterne til fordelagtige priser når de indkøber til hele norden og baltikum.
Et resultat af dette er f.eks Scanditrons eget brand inden for USC Rolls, wipes m.m. som kan købes i Scanditrons webshop.
Scanditron holder jævnligt seminarer/teknikdage, hvor kunderne kan mødes og udveksle erfaringer med både hinanden og specialister. Scanditron videregiver den nyeste viden, viser nyt udstyr og løsninger.

Scanditron er en partner som konstant udvikler og undersøger nye og bedre løsninger til forbrugerne...Sammen med forbrugerne..


For mere info, kontakt venligst:
anders.lind@scanditron.dk
Phone: +46 8 795 2 402
torben.holm@scanditron.dk
Phone: +45 2249 1613

 

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.047