23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitet fra Scanditron koster ikke ekstra - Tværtimiod!

Scanditron arbejder konstant på at tilbyde kunderne de allerbedste værktøjer inden for både udstyr og forbrugsstoffer.

Som noget helt unikt har Scanditron en såkaldt Consumable gruppe.

Gruppen består af salgs og service teknikere fra alle afdelinger i Skandinavien og de baltiske lande. De mødes jævnligt og udveksler erfaringer,problemstillinger, laver tests m.m. Målet er at finde de bedste løsninger og produkter til kunderne og desuden sikre bedst mulige indkøbsaftaler.

Scanditrons eget mærke inden for forbrugsstoffer er en garanti for kvalitet og er et rigtigt godt eksempel på dette.

I takt med at komponent størrelser minimeres og boarddesigns bliver mere kompakte og komplekse er kravene til en perfekt trykkeproces blevet endnu mere vigtig.

En ren og perfekt skåret stencil er et meget vigtigt parameter og en af grundstenene i high yield produktion.

Laserskårne stencils fra Scanditrons fiberlasere er gang på gang blevet kåret som ”bedst i test”. Sammen med Scanditrons USC rolls, er fundamentet til det ”perfekte print” på plads.

SPI tests har dokumenteret at USC rolls fra Scanditron i kombination med DCT23 vandbaseret fluid er så effiktiv at man både kan nedsætte mængden af væske samt nedsætte antallet af cleaning cyclusser og stadig få et bedre resultat!

Derved får kunden en bedre, hurtigere og mere effiktiv trykkeproces og sparer samtidig tid og penge! Desuden er prisen på Scanditrons USC rolls yderst konkurencedygtig. Faktisk er de billigere end tilsvarende rolls som findes på markedet i dag! Dette skyldes at Scanditron indkøber til alle afdelinger i Norden og Baltikum og derfor har fået en rigtig god indkøbsaftale.

Scanditron rolls kan fås til stort set alle screenprintere!

Få et et gratis besøg af en servicetekniker, som kan assistere med  justering/optimering af printeren til at køre med Scanditron Rolls.

Kontakt:

Servicetekniker:  claus.jensen@scanditron.dk  +45 22491624 

Sales Manager consumables:  torben.holm@scanditron.dk  +45 22491613       

Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390
P nummer: 1000746068

Send til en kollega

0.047