23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danish Fibres får tilskud fra Innovationsfonden til Blaaholm maskine

Palle Kuntz, Danish Fibres, er særdeles innovativ og ser potentialet i at udvikle maskiner. Palle og Blaaholm Engineering har sammen udviklet en tovlægger maskine. Produktet kan spare mange timers manuelt arbejde på byggepladser rundt i hele verden.

Danish Fibres har udviklet - som de eneste i verden - et system, hvor fibertovet pakkes i tovlæggeren i 4 x 5000 m fuld længde. Systemet sælges sammen med en Cutter maskine. På byggepladsen eller fabrikken behandles fibertovet i cutteren, og kan blandes direkte i betonen - betjent af én operatør i kontrolrummet. Hermed spares mange timers manuelt arbejde og dokumentationen er tilmed styrket.

Støtte fra Innovationsfonden

I Innovationsfonden er der penge at hente til innovative projekter som dette, så længe ideen er unik og produktet har forretningsmæssig potentiale. Palle fra Danish Fibres søgte om midler til projektet og fik bevilget 33% af de samlede omkostninger. Det har givet dem blod på tanden, og flere innovative projekter ligger allerede klar i skuffen.

Kontakt Blaaholm

Har du også teknologiske udviklingsprojekter i skuffen, og ønsker at høre om Blaaholm og mulighederne for at søge støtte via Innovationsfonden,  kan du kontakte teknisk salgschef Allan Olesen på tlf. 30295427 eller mail ao@blaaholm.com  

Læs Danish Fibres casestory

 

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032