23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan sikres energi til ekstraudstyr i eldrevne køretøjer? - Oplev løsningen på EOT i Herning

AWILCO præsenterer på EOT: Falck elbil med fremtidige teknologikomponenter til strømforsyning. Kom og få en snak med Michael Nielsen.

Moderne og fremtidige el-køretøjer til professionelt brug står alle med samme udfordring: Hvordan sikres tilstrækkelig energi til brugerens hjælpemateriel, uden at gå på kompromis med bilens rækkevidde.

FALCK Danmark ønsker at vise vejen til fremtidens el-drevne ambulancer – løsningen findes i de nyeste teknologikomponenter fra AWILCO – og løsningen er allerede installeret og implementeret i et operativt køretøj i Region Syddanmark.

Køretøjet er forsynet med ekstra lithiumbatterier, og disse forsyner problemfrit den udrustning en moderne ambulance har behov for, uanset om der er behov for AC-spænding eller DC-spænding.

Batterierne lades støjfrit og miljøvenligt op af en SFC EFOY brændselscelle – en grøn løsning der er CO2 neutral.

Køretøjets kabine opvarmes af en ENTIFFIC AIR, der også er et eksempel på nyeste teknolog inden for kabinevarmere. ENTIFFIC AIR varmeren forsynes med enten diesel eller miljøvenlig methanol, og har den unikke feature at den oplader det tilsluttede batteri under drift, i modsætning til konventionelle varmere, der dræner det tilsluttede batteri.

Med ovenstående løsning har vi opnået, at energien i køretøjets batteri alene bruges til at forsyne køretøjets motor og nødvendigt lys – strøm til alt andet forbrug og opvarmning kommer fra alternative og miljøvenlige energikilder.

I varme klimaområder, der kræver mere strøm til airconditionsystemer tilbyder AWILCO større brændselscelleløsninger, til at imødekomme behovet for nedkøling.

Med ovennævnte miljøvenlige AWILCO-komponenter har FALCK realiseret et autonomt energisystem, der gør det muligt for brugere i fremtidige el-køretøjer, at holde hjælpesystemer forsynede og kabinen varm / kølig, uden at gå på kompromis med køretøjets rækkevidde.

FALCK har allerede præsenteret deres første køretøj, som ved hjælp af disse komponenter vil inspirerer verden og viser vejen til bæredygtig mobilitet.

Flere og flere professionelle køretøjer vil fremover blive el-drevne, uanset om det er i privat eller offentligt regi, og uanset om behovet for rækkevidde er kort eller langt. Eksempler herpå er:

-          Køretøjer med håndværktøj og redskaber, som har brug for strøm til at oplade værktøjets batterier – her vil AWILCO’s lithium batterier og en EFOY brændselscelle sikre tilstrækkelig energi.

-          Køretøjer med korte men hyppige kørsler – her vil ENTIFFIC varmeren eliminere forbrug på køretøjets batteri til opvarmning af kabinen.

 For nærmere information kontakt Niels Willumsen på +45 5656 5401 eller nw@awilco.dk

AWILCO Flexible Power Solutions
Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11805299
P nummer: 1000279350

Kontaktperson

Niels Willumsen
Managing Director
+45 56565401 nw@awilco.dk

Send til en kollega

0.047