23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligente frekvensomformere til den digitale produktion

NORD DRIVESYSTEMS leverer banebrydende drevløsninger til netværksforbindelser, der anvender Industri 4.0.

Som en af de førende indenfor hardware og software, understøtter drevteknologi fra NORD netværksbaserede eller autonome produktionsprocesser i en “Smart Factory” og holder dem kørende.

Drevsystemer fra NORD opfylder alle betingelser for intelligent digitaliseret produktion med mulighed for avanceret vedligeholds planlægning og nye tjenester. Sammen med frekvensomformere fra NORD kan alle NORD-drev integreres direkte som aktive komponenter i Industri 4.0 omgivelser i hele verden. Forudsætningerne for dette er den interne PLC som decentraliseret intelligens og NORD-frekvensomformernes omfattende udvalg af kommunikationsmuligheder. Interne eller globale netværksforbindelser i internet of things (IIoT) eller netværksløsninger til skyen er til enhver tid mulige og åbner op for alle mulighederne i Industri 4.0.

Gennem digitale udgange kan frekvensomformere styre ventiler eller relæer i transportsystemer eller produktionsanlæg og derved blive en del af den samlede løsning. Analoge og digitale signaler og data (f.eks. fra fotoceller, temperaturmålere eller vibrationssensorer) kan modtages, behandles og videresendes. Takket være den integrerede PLC, som alle frekvensomformere fra NORD er udstyret med, kan de decentrale drev danne master-slave-grupper, der kommunikerer intelligent med hinanden og selvstændigt overtager styringen af udvalgte processer.

Dette understøtter det centrale kontrolsystem og åbner talrige muligheder for et modulopbygget systemdesign med produktionsgrupper og produktionsøer i sammenspil med intelligente netværksforbindelser af hele fabrikken til ”Smart Factory”. Hurtig, effektiv og omfattende evaluering af analoge og digitale data ved hjælp af den intelligente PLC i drevelektronikken danner grundlaget for moderne vedligeholds- og service løsninger såsom tilstandsovervågning og forebyggende vedligehold.

Læs mere om Smart Factory ved hjælp af forebyggende vedligehold her

 

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600
P nummer: 1000416669

Send til en kollega

0.032