23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye skandinaviske ladestandere på hylderne hos VS Automatic

Markedet for elbilopladning er i rivende udvikling, og VS Automatic har netop udvidet sortimentet med to nye ladestandere fra skandinaviske producenter. Det er svenskproducerede Charge Amps Dawn og Zaptec Go, som er skabt på Norges vestkyst.

Høj teknologi og maksimal brugervenlighed
Charge Amps Dawn er en innovativ ladestander med en intuitiv brugerflade, intelligente funktioner og en imponerende ydeevne. Missionen bag produktet er at forene høj teknologi og enkel betjening, så den også er klar til fremtidens elbiler.

Via forbindelsen til Charge Amps Cloud og Charge Amps-appen kan brugeren have fuldt overblik over opladningen og udnytte de intelligente løsninger, som Charge Amps tilbyder. Charge Amps Dawn er desuden udstyret med en godkendt elmåler, der giver brugeren indblik i, præcis hvor mange kW, der er brugt under opladningen.

Med et type 2-stik og en kapacitet på op til 22 kW i ét udtag er Charge Amps Dawn en effetiv og passende ladestander til de fleste elbiler.

Ladestanderens elegante design er skabt af Joachim Nordwall, der er tidligere chefdesigner hos Koenigsegg.

Læs mere her: Charge Amps Dawn 22 kW

Kompakt, norsk minimalisme
Zaptec Go er resultatet af traditionelt, skandinavisk design kombineret med førende norsk, grøn teknologi, og den er både opfundet, designet og produceret i det vestlige Norge.

Den elegante oplader, der fås i seks forskellige stilfulde farver, er på størrelse med en tablet, og med en vægt på kun 1,3 kg er den verdens mindste elbiloplader på 22 kW. Samtidig er den yderst kraftfuld, og efter kun en times opladning, kan din elbil køre op til 100 km.  

Med en konstant forbindelse til wifi eller 4G LTE-M bliver Zaptec Go hele tiden opdateret med de nyeste intelligente funktioner, og den avancerede teknologi sikrer en stabil opladning, der beskytter elbilen og øger dens levetid.

Zaptec Go er kompatibel med alle elbiler og hjem, og den er udviklet til vores omskiftelige, nordiske klima.

Læs mere her: Zaptec Go

Er du i tvivl om, hvilken ladestander, du skal vælge? Her finder du fire punkter, der er gode at tænke over: Hvilken ladestander skal jeg vælge?

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

DLN
Dorthea Lind Neuenschwander
dne@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.031