23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu udvider vi vores produktserie af TransferPacT omskiftere

I 2022 præsenterede Schneider Electric TransferPacT – det var første skud på stammen i en helt ny serie af automatiske omskiftere til kritiske installationer, hvor konstant forsyning er afgørende for driften.

I 2022 bød produkterne på omskiftere op til 160A. Nu udvider vi produktserien og kan tilbyde TransferPacT automatiske omskiftere (ATSE) i fire størrelser: 32-100 A, 80-160 A, 200-250 A & 320-630 A. Desuden tilføjer vi nu også fjernbetjente omskiftere (RTSE) i to størrelser: 160-250 A, & 320-630 A. Disse fjernbetjente omskiftere skal samarbejde med eksterne kontrolenheder, som f.eks. generatorstyringer.

Hvor anvendes TransferPacT automatiske omskiftere?
Det kan eksempelvis være:

  • På sygehuse
  • I datacentre
  • I lufthavne
  • I forbindelse med særligt kritisk produktion
  • I forbindelse med offentlig transport

Kort sagt, alle steder, hvor det er vigtigt, at kunne skifte fra hovedforsyningen til reserveforsyningen hurtigt, sikkert og fejlfrit.

Uanset om du er Rådgiver, Tavlebygger eller Facility Manager med ansvar for den daglige drift eller den tekniske installation, så er TransferPacT det oplagte valg til dig.

Med TransferPacT får du den kvalitet, sikkerhed og robusthed, du er vant til fra Schneider Electric. Du får også en fremtidssikret omskifter, der kan følge med tiden og hvis sortiment udvides efterhånden som behovene og installationerne vokser.

Suveræn ydelse - avancerede funktioner
TransferPacT gør dig mere effektiv og giver dine kunder suveræn ydelse med avancerede funktioner. Nogle af de kendetegn, der gør TransferPacT særdeles attraktiv er:

  • Kompakt design - optager ikke meget plads i tavlen
  • Nem og hurtig montering på en bundplade eller DIN-skinne
  • Fremtidssikkert, modulært design - kan udvides gradvist med moduler til kommunikation og andre avancerede funktioner
  • Robust - tåler temperaturer fra -25 til +70 grader celsius
  • Lynhurtig omkobling mellem to forsyninger - helt ned under 500 millisekunder

Men ikke nok med det. Når du vælger TransferPacT fra Schneider Electric, sparer du kostbar tid på koordination af beskyttelse og dertilhørende dokumentation.

Du kan finde mere information om TransferPacT på Schneiders hjemmeside: https://www.se.com/dk/da/product-range/64117628-transferpact/?dsdsd#overview

Samt på www.tekdok.dk - kapitel 6.7
 

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047