23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MY700 jetprinter sikrer kortere time-to-market

Takket være en lynhurtig MY700-jetprinter fra Mycronic kan EMS-producenten EuroTechnic forkorte time-to-market på prototyper og nulserier til IoT-markedet.

Kortere time-to-market og en højere grad af fleksibilitet, der imødekommer udviklingen henimod flere og flere IoT-baserede løsninger på markedet.

Det er to af de primære gevinster ved EMS-producenten EuroTechnics investering i en MY700-jetprinter fra Mycronic, der blev installeret i Støvring-virksomhedens produktion i begyndelsen af 2020.

Printerens dual-head-design – der giver mulighed for simultan dispensering af forskellige størrelser loddepasta – i kombination med den hurtige omstillingsgrad mellem serier har således vist sig særdeles værdifult i forbindelse med produktionen af eksempelvis IoT-prototyper

”Det er vigtigt for vores kunder, at udviklingstiden bliver så kort som mulig. Vores kunder har brug for, at vi som leverandør forholdsvist hurtigt kan rykke på et projekt,” siger Heine Kragelund, administrerende direktør i EuroTechnic.

Bedre businesscase på prototyper
MY700-printeren, som er Mycronics flagskib inden for jetprintere, udmærker sig ved blandt andet at kunne påføre både loddepasta, lim og andre dispensermaterialer med en hastighed på op til 300 dots i sekundet – vel at mærke med meget høj præcision. Samtidig kan printeren takket være dual-head-designet programmeres til at håndtere to forskellige dotstørrelser på samme tid, hvilket øger effektiviteten og sænker lønandelen.

Det kommer især EuroTechnic til gode i forbindelse med produktionen af prototyper og nulserier til det voksende IoT-marked. Her er der tit behov for at bestykke relativt mange komponenter på forholdsvis lille plads – eksempelvis hvis der er tale om en såkaldt ’wearables’ såsom træningsudstyr, smartwatches og anden forbrugerelektronik.

”Vi oplever, at andelen af trådløse IoT-løsninger vokser, og samtidig bliver løsningerne mindre og mindre. Her er det af stor værdi for os, at vi med MY700-printeren kan differentiere mængden af pasta, så vi kan få selv små komponenter i O1005- og 0201-størrelsen til at sidde meget tæt på for eksempel moduler,” forklarer Heine Kragelund og uddyber:

”Her ville en traditionel stencilløsning kræve enten dobbelttryk eller et kompromis i forhold til designet. Men takket være MY700-maskinen kan vi sætte ordren i gang med det samme, hvilket reducerer time-to-market for kunden.”

Vigtigt med nærhed til leverandøren
Eltraco Automation er officiel Mycronic-forhandler i Danmark og har således også leveret MY700-maskinen til EuroTechnic.

Herfra lyder der kun tilfredshed med indkøringen af jetprinteren.

”Når vi vælger en leverandør, er det vigtigt for os, at vedkommende er forholdsvis tæt på, så vi er sikret bistand inden for kort tid, hvis der er behov for det,” siger Heine Kragelund og tilføjer:

”Så for os er det bestemt et argument for at benytte danske underleverandører.”

Læs mere om Eltraco her.

Eltraco ApS
Højager 4
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27509908
P nummer: 1010325486

Send til en kollega

0.094