23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Casevideo: Komplet SMT-linje til Linak

Linak har investeret i en komplet produktionslinje fra Mycronic, der leverer den nødvendige fleksibilitet og gør fabrikken konkurrencedygtig med udlandet. Se linjen i funktion i nedenstående video.

Hvis elektronikproduktion skal være rentabelt i Danmark, kræver det en høj grad af fleksibilitet og så hurtige omstillinger som muligt mellem serierne.

Derfor har den globale akatuatorproducent Linak investeret i en fuldautomatisk SMT-linje fra Mycronic bestående af blandt andet en MY300 pick-and-place-maskine og to MY700-jetprintere, der arbejder side om side for at sikre den nødvendige kapacitet. Hertil kommer en Mycronic towerløsning til opbevaring og levering af komponenter samt en Mycronic-softwarepakke.

”Det er ikke en investering, vi foretager hver dag. Men ønsker vi at forblive konkurrencedygtige og producere elektronik her på Als, er vi netop nødt til løbende at investere i automationsløsninger med fokus på hurtigere og mere fleksibel betjening af interne og eksterne kunder,” siger Jesper Lind Petersen, Senior Director of Operations, Electronics, i Linak.

Flere unikke løsninger
Fleksibilitet og kapacitet er de to nøgleord i Linaks business case. Det sørger bl.a. to sideordnede MY700-jetprinter – hver især med en kapacitet på op til 300 dots i sekundet – sørger for takket være MY700-maskinens dual-head-design.

En anden feature ved linjen er den tilknyttede towerløsning fra Mycronic, som står for opbevaring og udlevering af komponenter. I alt kan de seks SMD-tårne rumme over 6.800 komponenter.

Al kommunikation mellem SMD-tårnet, produktionslinjen og de enkelte maskiner på linjen varetages af en komplet softwarepakke fra Mycronic, der binder hele løsningen sammen.

Se casevideo her.

 

Eltraco ApS
Højager 4
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27509908
P nummer: 1010325486

Send til en kollega

0.047