23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schurter-familien placerer majoritetsinteressen i SCHURTER G

Den schweiziske investor Capvis, en specialist i midcap-investeringer, erhverver en majoritetsandel i den Lucerne-baserede SCHURTER Group.

Transaktionen vil ikke have nogen indflydelse på koncernens organisationsstruktur og job. Den stiftende familie og nuværende ejer af koncernen vil bevare en interesse og vil blive repræsenteret i bestyrelsen af Thomas Schurter. CEO Ralph Müller og hans ledelsesteam vil fortsætte med at lede SCHURTER i fremtiden.

Baseret i Lucerne med i alt 20 datterselskaber i 17 lande, er SCHURTER Group en succesfuld producent af komponenter til at sikre ren og sikker strømforsyning, inputsystemer og sofistikerede integrerede elektroniske løsninger. Det genererede en omsætning på omkring 330 millioner CHF i regnskabsåret 2022. Virksomheden har været i Schurter-familien siden grundlæggelsen. Nu sker det en ændring i ejerstrukturen. Capvis, et velkendt schweizisk investorselskab med base i Baar (kantonen Zug), erhverver en majoritetsandel i SCHURTER Holding AG. Transaktionen forventes at blive afsluttet i foråret 2023 efter den nødvendige (europæiske) godkendelsesproces.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Kontaktperson

MH
Muna Hassan
Marketing Coordinator
muna.hassan@schurter.com

Send til en kollega

0.031