23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Spica og et SCADA-panel i fuld størrelse til Wind Europe

Som noget helt nyt medbringer vi denne gang et SCADA-panel i fuld størrelse. Du kan finde os og den på vores stand E-D39, hvor du har mulighed for at se lige præcis, hvad et sådant består af.

Tirsdag den 25. april til torsdag den 27. april, er Spica Technologys CEO, Benny Thomsen, og CTO, Anders B. Jensen, at finde på stand E-D39.

Som noget helt nyt, har vi denne gang et SCADA-panel i fuld størrelse med på standen. Det giver vores besøgende en unik mulighed for at se ind i og selv fornemme, hvad et sådant panel egentlig består af.

Herudover medbringer vi selvfølgelig også andre produkter, både dem vi selv producerer samt produkter, vi videresælger igennem vores webshop

Siden 1997 har Spica Technology designet og produceret innovative løsninger til vindmøllestyring med det formål, at optimere vindmøllernes effektivitet. Vi er stolte, og vi kærer om vores arbejde. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores løsninger.

Anders og Benny står også klar til en snak om dine udfordringer, og hvordan vi hos Spica måske kan hjælpe dig. Vi både udvikler, designer, projektleder og producerer, og vi kan derfor hjælpe dig i hele processen.

Vi håber, vi ses!

>> Følg Spica Technology på LinkedIn <<

Spica Technology ApS
Bergsøesvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

AF
Anja Feldberg
Marketingansvarlig
akf@spicatech.dk

Send til en kollega

0.031