23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prototypeudvikling af emner i teknisk gummi

Gravlund Industrigummi A/S har stor ekspertise inden for specialopgaver, som tager udgangspunkt i udvikling af prototyper i gummi og som oftest ender i produktion.

Hos Gravlund Industrigummi udfører vi specialopgaver i særlig tæt samarbejde med vores kunder. Det er især et tilbud, der henvender sig til de kunder, som ønsker en erfaren sparringspartner i forbindelse med produktudvikling. I udviklingsprocessen har vi i samspil mulighed for at optimere gummiemnet med udgangspunkt i prototyper, og vi tilbyder selvfølgelig også at producere det færdigudviklede produkt.

Intern produktion og lang erfaring

En af vores store forcer i prototypeudviklingen er vores interne produktion i Ballerup ved København, der tillader os særdeles høj fleksibilitet. Optimal tilpasning af form, gummikompounds og produktionsmetoder kan ske ved at producere prototyper og udfaldsprøver til det rigtige resultat opnås. Således kan vi i samspil ændre emnets udformning og funktion. Vi har lang erfaring inden for området, hvorfor vi igennem hele processen er klar med kyndig rådgivning. Vores kunder spænder fra mindre produktionsvirksomheder til store internationale medicinalvirksomheder

Den udviklede støbeform er kundernes ejendom, som vi opbevarer til fremadrettet støbning hos os, men den kan til enhver tid afhentes af kunden. Alle ordrestørrelser imødekommes, hvilket sikrer vores kunder højest mulig fleksibilitet.

Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på email  info@gravlund.dk. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • ISO certificeringer: ISO 9001:2015, ISO14001:2015 og ISO45001:2018
    AAA rated for 9. år i træk
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

AD
André Dahl
Salgschef
andre@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047