23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CB Svendsen deltager i EOT-messen i maj!

CB Svendsen, den førende leverandør af innovative løsninger til elektronikudvikling og produktion, er klar til at deltage i den kommende EOT-messe i maj i Herning fra 9.-11. maj.

Er du klar til årets største begivenhed?  CB Svendsen, den førende leverandør af innovative løsninger til elektronikudvikling og produktion, er klar til at deltage i den kommende EOT-messe i maj i Herning. EOT-messen er en vigtig begivenhed i hele elektronik- og teknologibranchen, der samler de bedste virksomheder, startups og fagfolk fra hele Danmark. 
EOT-messen finder sted i Herning fra 9.-11. maj. Arrangementet er en platform for virksomheder, hvor de kan præsentere deres produkter og tjenester, netværke med branchefolk og holde sig ajour med de nyeste tendenser og teknologier. Det er den perfekte mulighed til at få et glimt af de seneste fremskridt i branchen og høre om hvad CB Svendsen har at tilbyde indenfor elektronikudvikling, samt produktion. 
 
Hvem er CB Svendsen? 
CB Svendsen er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed inden for elektroniske løsninger. Essensen i virksomhedens bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Med hovedsæde i Værløse designer, udvikler og producerer CB Svendsen innovative løsninger og med produktion i Danmark og i Europa opnår de konkurrencedygtige priser på alt fra prototyper til masseproduktion. Virksomheden har et team af højt kvalificerede fagfolk, der er dedikeret til at give kunderne de bedst mulige løsninger. 
 
Mød CB Svendsen på stand M9618 
Som én af de førende leverandører af innovative løsninger til elektronikudvikling og -produktion er CB Svendsen klar til at møde andre branchefolk, startups og virksomheder for at diskutere de nyeste tendenser, teknologier og samarbejdsmuligheder inden for elektronikbranchen. 
Kom forbi CB Svendsens stand, der vil være bemandet med et team af højt kvalificerede fagfolk, som vil stå til rådighed for at besvare alle spørgsmål, som besøgende måtte have. Holdet er klar til at dele ud af deres viden og hjælpe dig på vej med dine mulige projekter. Standen vil være åben under hele arrangementet, og besøgende opfordres til at kigge forbi og få mere at vide om CB Svendsens ydelser. 
Netværk er en nøglefaktor for succes i enhver branche, og EOT-messen er det ideelle sted for CB Svendsen at møde potentielle kunder, partnere og leverandører.  
 
Din succes er vores succes – filosofi 
CB Svendsen er stolte af deres "Din succes er vores succes"-filosofi, hvor de via innovative løsninger og tætte kontakt til deres kunder samt leverandører skaber kvalitetsprodukter til deres kunder. 
CB Svendsen er dedikeret til at hjælpe deres kunder med at opnå succes med deres produkt elektronikudvikling og produktion, og de vil gerne dele denne passion med besøgende på messen. CB Svendsen ser deres kunders succes, som deres egneog vil vise, hvordan de er dedikeret til at hjælpe deres kunder med at opnå deres mål. 
Kom forbi stand M-9618 og opdag, hvordan CB Svendsen kan hjælpe dig med at opnå dine mål inden for elektronikudvikling og elektronikproduktion

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

SBO
Shøle B. Offenbach
Marketing og Presseansvarlig
+45 53574686 marketing@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.031