23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alcumatic A/S modtager GroNet’s miljødiplom for 10. gang!

Alcumatic har i år modtaget Miljødiplomet for 10. gang. Miljødiplomet er modtaget i samarbejde med Gronet og Sønderborg Kommunes Miljøafdeling.

Vi er utrolig stolte over at kunne dele med jer, at Alcumatic A/S har modtaget miljødiplomet for 10. gang! Det er en anerkendelse af vores vedvarende indsats for at minimere vores CO2 udledning og reducere vores miljøpåvirkning.

Miljødiplomet er en udmærkelse, som uddeles til virksomheder, som gør en ekstraordinær indsats på miljøområdet. I vores miljøredegørelse, som vi indsender til Gronet i samarbejde med Sønderborg Kommunes miljøafdeling, dokumenterer vi vores målrettede arbejde med at reducere vores miljøaftryk og vores kontinuerlige søgen efter at blive endnu mere bæredygtige.

Vores indsats for at beskytte miljøet involverer mange forskellige initiativer og tiltag. Vi har f.eks. reducering af ressourcer, indkøb af nye og mere miljørigtige maskiner og andre energibesparende tiltag. En anden vigtig faktor i vores miljøstrategi er at sikre, at vores leverandører og partnere også arbejder med bæredygtighed i tankerne.

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283
P nummer: 1000330315

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047