23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Universal Robots' samler helt ekstraordinært UR+ økosystemet til Odenses internationale robotevent

Nogle af verdens mest avancerede og innovative robotter bærer logoet fra Universal Robots, der siden 2008 har været med til at sætte retningen for dansk robotteknologi. De er selvfølgelig med til Odenses store, internationale robotevent, R-24, hvor de står omgivet af UR+ partnerne i deres helt skræddersyede UR-univers.

- Uanset, hvor du finder mennesker og deres drømme om at opnå vækst, finder du også Universal Robots.

Sådan lægger Sune McDonald Bertelsen, Country Manager Denmark hos Universal Robots, stærkt fra land, da han bliver bedt om at beskrive Universal Robots (UR).

Der er sket meget, siden UR dukkede op på radaren med deres innovative, kollaborative Cobots og ambitionen om at ”skabe en verden, hvor mennesker arbejder med robotter og ikke som robotter”.

Det var i 2008, at den første UR5-robot vendte op og ned på robotindustrien, og her 15 år senere er den helt nye UR20 på banen med større og bedre palleteringsløsninger takket være en forbedret rækkevidde, nyttelast og effektivitet.

Dygtige til at matche markedets efterspørgsel
Den nyeste tilføjelse til cobot-familien er kun yderligere med til at markere Universal Robots’ fortsatte placering som en vigtig spiller i den store, internationale liga. Hele deres bagkatalog og nu også UR20’eren vidner om, at UR om nogen har haft fingeren på pulsen og hurtigt spotter tendenserne i markedet. Tendenser, som de naturligvis står klar til at imødekomme.

-  I øjeblikket ser vi en enorm efterspørgsel inden for svejsning. Mangel på arbejdskraft i svejseindustrien kombineret med mulighederne for svejsning med UR’s robotter skaber fantastiske løsninger og stor efterspørgsel, fortæller Sune McDonald Bertelsen. Han fortsætter:

- Vores letanvendelige avancerede robotarme anvendes af virksomheder og organisationer af alle størrelser til at hjælpe og imødekomme markedets omskiftelighed. Cobotten kan svejse ensartet med høj kvalitet, og det giver svejsere muligheden for at sætte Cobotten til de gentagende og opslidende opgaver, mens den menneskelige svejser foretager mere avancerede opgaver.

Store ændringer på bare ét år
Netop omskiftelighed er vigtig, når det kommer til udviklingen i robotindustrien. Der er kun lige gået et år siden, at Universal Robots stod på Odenses store nordiske robotmesse, R-22. Om et år er de med igen, når efterfølgeren, R-24, åbner dørene for at byde hele det europæiske robotfælleskab indenfor i Odense Congress Center, og der er allerede mange nyheder at udforske til R-24.

Ligesom med UR’s Cobots er også roboteventet blevet større og bedre, og når kalenderen siger 13.-15. marts 2024, står Universal Robots klar på R-24. Her vil de være nemme at finde, for til eventet har de deres helt eget UR-univers, der udgør ét stort økosystem med deres partnere. 

-  Der er sket enormt meget rent produkt- og løsningsmæssigt siden vi var på R-22, og vi glæder os rigtig meget til at vise det hele og se alle vores partnere, og det de bringer, fortæller Sune McDonald Bertelsen. Han uddyber: 

- Vores UR+ partnere kommer med en masse nye løsninger og produkter, som med garanti vil inspirere, forbløffe og give anledning til gode idéer til virksomheders produktioner.

En ekstraordinær mulighed for at møde UR+ partnerne
Ifølge Sune McDonald Bertelsen er det desuden ganske enestående at kunne møde alle partnerne omkring Universal Robots:
 
- Vi glæder os enormt meget til at samle så mange UR+ partnere i samme hal. Det er helt unikt, og sker kun i forbindelse med R-24, så det her store univers og produkter med robotarme fra Universal Robots som omdrejningspunkt er noget helt ekstraordinært, der giver de besøgende en enestående mulighed for at opleve det fulde økosystem rundt om Universal Robots. 

Det er dog ikke kun gensynsglæden med alle partnerne, som UR ser frem til. Også alle gæsterne til R-24 er de spændte på at møde. 

- Vi får altid gode snakke og relevante forespørgsler med gæster på så store messer, så vi glæder os naturligvis rigtig meget til tale med en masse robotinteresserede gæster.

R-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Kontaktperson

KFD
Katarina Fruerlund Deylami
kfd@ose.dk

Send til en kollega

0.046