23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Decentraliserede løsninger for større effektivitet i bilkarosserikonstruktion

Det er på tide at møde udfordringerne i morgendagens produktionsverden og finde de rigtige svar på spørgsmål om digitalisering, Industri 4.0, kunstig intelligens, manglen på faglært arbejdskraft og fremtidige generationers forventninger til arbejdspladsen.

Fleksibilitet og time-to-market får også større betydning i fremstillingen og former anlægsdesign sammen med spørgsmål om energieffektivitet, CO2-reduktion og bæredygtighed. Så stort set alt, hvad der er blevet påberåbt i fremstillingsprocesser til dette punkt, er i øjeblikket under revision.

Forudsætningen for decentralisering i værkstedet er en systemisk tilgang, der involverer en kombination af design og hardware.

  • På den ene side omfatter et omfattende automatiseringskoncept et systemisk syn på udfordringerne og deres gensidige interaktioner.

  • På den anden side modulopbygget og skalerbart hardware, der overtager styreskabsfunktionerne og placerer dem ved maskinen og komplimenterer dem i forhold til digitalisering.

Løsningen er Vario-X fra Murrelektronik! En modulær, fleksibel automatiseringsplatform, hvor alle automatiseringsfunktioner kan implementeres uden styreskab efter behov og decentralt.

Læs meget mere om Murrelektroniks Vario-X HER

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1
9000 Aalborg

www.murrelektronik.dk

Telefon: +45 9635 0606
E-mail: info@murrelektronik.dk

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.032