23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cre8tek fører Simplewires banebrydende el-system fra idé til produktion

Efter anbefalinger fra både små og større virksomheder valgte startup-virksomheden Simplewire at lade Cre8tek håndtere produktionen af deres nytænkende system til el-installationsbranchen. Begge virksomheder fortæller, at deres nære relation har spillet en væsentlig rolle i samarbejdets succes og effektivitet.

Simplewire har udviklet et system til digital opmærkning af elinstallationer, der kan erstatte de analoge labels og klistermærker. Målet er at reducere risikoen for menneskelige fejl og gøre det lettere at identificere og reparere elektriske systemer.

Cre8tek har hjulpet Simplewire med at optimere det mekaniske design og stået for test, kvalitetssikring og selve produktionen af systemets enheder, mens Simplewire har taget sig af elektronik og software.

Exceptionel service til startups

CEO i Simplewire, Sasha Beck, er forbavset over Cre8teks store serviceniveau:

“Jeg synes jo, vi har fået en helt exceptionel service, hvilket jeg tror hænger sammen med, at de også tror på os som startup. Det har forbavset mig meget, at vi som lille startup har fået en så personlig service af en virksomhed med 200+ ansatte. Cre8tek har været effektive til at få os ud over stepperne.”

Cre8tek nedbryder kulturbarrierer og gør samarbejdet trygt

Cre8teks dansk/kinesiske ejerskab og tilstedeværelse har skabt en forretningsmodel med færre kulturbarrierer. Kunder kan nemmere kommunikere direkte med produktionen i Kina, hvor Cre8teks CEO i Kina, Yilin Pei, sidder klar til at håndtere de internationale kunder:

“Jeg har arbejdet med europæiske virksomheder siden 2001 og har stor fokus på, at nye kunder skal føle sig trygge og komfortable ved at bruge os, selvom vi sidder i Kina.” 

Det er da også noget, som Sasha genkender:

“I kraft af at Pei har boet i Danmark og er meget åben, har samarbejdet været meget nemmere. Og at kunne snakke direkte med Pei har gjort, at beslutningsprocesserne bare har været rigtig effektive, fordi Pei har den erfaring han har, men også fordi, han sidder direkte på fabrikken og er en del af hele udviklingsprocessen.”

Gensidig tillid har været afgørende

Udover den direkte kommunikation påpeger Sasha også, at god kemi og tillid har haft positiv indflydelse på samarbejdet:

“Det er jo et samarbejde og et forhold, som jeg ikke tror, vi ville kunne finde mange andre steder. Og ja, det er utroligt effektivt. Vi behøver ikke dobbelttjekke alt, når vi overlader noget til Cre8tek, og derfor kan vi nogle gange nøjes med at kigge på resultatet.”

Pei er da også enig med Sasha om, at gensidig tillid har været afgørende:

“Det er et godt match med god kemi, og vi samarbejder godt med hinanden. Vi ser ikke kun Simplewire som en god forretningspartner, men vi har også fået opbygget en unik relation med stor tillid”.

One stop box-build-produktionspartner

De to samarbejdspartnere er i gang med lidt småjusteringer, og derefter glæder Sasha sig til at lægge udviklingen lidt på hylden og trykke på den store “produktionsknap” hos deres troværdige produktionspartner:

“Vi glæder os til bare at kunne bestille enheder hjem, når vi mangler. Vi er jo 100% trygge ved, at Pei og teamet har styr på, hvad der skal gøres - uden at vi skal være særligt involveret. De bliver i højere grad vores one stop box-build-produktionspartner.” 

Sasha fortæller slutteligt, at han ikke er bleg for at anbefale Cre8tek til andre, og at han allerede har sendt et par kunder deres vej.

Cre8tek Denmark ApS
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33495625
P nummer: 1016620803

Kontaktperson

Poul Dørup Olesen
CEO (Founder), M.Sc. ME
+45 72286910 po@cre8tek.com

Send til en kollega

0.047