23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Biometric Solutions digitaliserer borgerservicen i Tyskland

Hvordan er det tyske marked, og hvem er de kunder, vi gerne vil have fat i? De spørgsmål stod danske Biometric Solutions A/S med, da de ville udvide deres forretning til vores naboer syd for grænsen.

Govtechvirksomheden udvikler borgerserviceløsninger, der simplificerer og digitaliserer processen, når en borger skal have nyt pas. Det er dog ikke altid helt simpelt for danske virksomheder at komme i direkte kontakt med myndigheder.

Derfor rakte Biometric Solutions ud til The Trade Council of Denmark in Germany, som tog virksomheden med på messer og satte møder op – blandt andet med det tyske indenrigsministerium.
 
“Den respekt, der ligger imellem de her myndigheder og The Trade Council, den er uvurderlig, og den havde vi ikke selv kunne komme i nærheden af,” fortæller Michael Schmidt Barsøe, der er salgsdirektør for Tyskland i Biometric Solutions.
 
Se videoen og læs om hele eksportrejsen her, og find kontaktoplysninger på The Trade Council's techrådgivere Ann Andersen og Kyra Rahns i Tyskland og Østrig.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047